Fotbal

Vineri, 3 noiembrie, ora 15.00, Juniori C: CSM Târgu Jiu2 vs. CS Minerul Motru

Vineri, 3 noiembrie, este rândul Juniorilor C de la CSM Târgu Jiu2 să evolueze în Campionatul Județean. Echipa pregătită de Florin Popete și Cătălin Trofin va evolua, pe teren propriu, cu CS Minerul Motru. Partida, care contează pentru etapa a 8-a, va începe la ora 15.00.

Din cele două echipe de juniori C ale CSM Târgu Jiu, în acest weekend evoluează doar echipa a doua, Grupa 2010. Cealaltă grupă, de 2011, stă în această etapă. Băieții lui Florin Popete au tras tare la antrenamentele din această săptămână. Vor să câștige meciul cu echipa din Motru. Florin Popete se așteaptă la un meci greu cu Minerul Motru, dar are încredere în jucătorii săi că vor aborda meciul doar la victorie. 

Florin Popete, antrenor CSM Târgu Jiu2 Juniori C: ”Întâlnim pe teren propriu Minerul Motru, o echipă care joacă de mult timp împreună, o echipă arțăgoasă care practică un joc bun, dar noi ne pregătim intens pentru a aborda meciul la victorie. Sperăm la un joc bun din partea noastră și la final să ne bucurăm de o victorie frumoasă”.

CSM Târgu Jiu2 Juniori C -Lot grupa 2010: Matei Băloi, Robert Bibanu, David Bucă, Raul Burleanu, Alexandru Ciocâlteu, David Cucu, Eduard Dăianu, Andrei Dănescu, Patrick Drugea, David Feroiu, Tudor Grecu, Adrian Ghinea, David Giorgi, Mario Gureanu, Gabriel Ilinca, Andrei Ionică, Rareș Ivașcu, Ionuț Izdrugă, Mihai Marcu, Ianis Miuț, Iulian Sârbu Gugu, Gabriel Stăniloiu, Darius Peagu, Rabin Popescu, Ianis Popete, Lucas Preda. 

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI C
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 8
TÂRGU JIU, COMPLEX SPORTIV, TEREN SINTETIC
VINERI, 03.11.2023, Ora 15.00
CSM TÂRGU JIU2 – CS MINERUL MOTRU

Comment here