Fotbal

Duminică, 5 noiembrie, începe play-off-ul în Campionatul Național U19! Etapa 1, ora 12.00: CSM Târgu Jiu – Corvinul Hunedoara

Duminică, 5 noiembrie, Campionatul Național U19 programează prima etapă din play-off-ul Seriei a 7-a. CSM Târgu Jiu, echipă pregătită de Alin Poenaru și Florin Popete, va evolua pe teren propriu, împotriva formației Corvinul Hunedoara. Partida va începe la ora 12.00. 

Din Seria a 7-a a Campionatului Național U19 s-au calificat în play-off CSS Caransebeș, CSS Drobeta Turnu Severin, CSM Târgu Jiu, Corvinul Hunedoara, CSM Reșița și CSC Ghiroda. În play-off, cele șase echipe vor intra cu punctele acumulate și vor juca în sistem tur-retur. Se vor forma 9 serii de play-off. Se califică în optimi câștigătoarele din cele 9 serii, plus 7 echipe, cele mai bine clasate pe locul 2 din cele 9 serii. CSM Târgu Jiu s-a calificat în play-off, faza superioară a competiției, de pe locul 3. A fost devansată de CSS Caransebeș și CSS Drobeta Turnu Severin. Primul adversar din play-off este Corvinul Hunedoara, echipă care a terminat pe locul 4 în serie. În meciul din prima parte a campionatului, elevii lui Alin Poenaru și Florin Popete au trecut de Corvinul cu 5-2. Gorjenii se așteaptă acum la un meci greu, dar vor să înceapă play-off-ul cu o victorie.

Alin Poenaru, antrenor Juniori U19 CSM Târgu Jiu: ”Ne propunem să luăm totul pas cu pas, meci cu meci, și tot timpul cu gândul să câștigăm următorul meci. Orice este posibil în acest play-off. Sunt 6 echipe puternice și așa cum putem câștiga cu oricare din ele la fel putem să și pierdem. În prima etapă vom juca cu Corvinul Hunedoara și suntem convinși că vor dori să-și ia revanșa. Noi vom face tot posibilul sa începem cu dreptul și să obținem victoria”.

LOT CSM TÂRGU JIU U19: Ionuț Buță, Fabian Bălășoiu, Eduard Trăistaru, Antonio Surcel, Gheorghe Ciortan, Mario Țambu, Albert Filip, Albert Cărămidaru, Albert Mircioiu, Mihnea Tutunaru, Silviu Ilinca, Ștefan Belea, Dragoș Blaj, Ricardo Saic, Andrei Trancău, Alexandru Lăpădat, Andrei Poenaru, Andrei Pătrașcu, Mario Păunescu, Adrian Rasoveanu. Antrenori: Alin Poenaru și Florin Popete.

Comment here