BaschetHandbal

S-au pus în vânzare bilete online pentru meciurile de handbal și baschet dintre CSM Târgu Jiu și Rapid București

Sala Sporturilor din Târgu Jiu va găzdui în acest weekend o dublă dispută între echipele de primă ligă de handbal feminin și baschet masculin ale CSM Târgu Jiu și Rapid București.

Prima confruntare va fi cea dintre echipele de handbal feminin și se va disputa sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 17.30. CSM Târgu Jiu- Rapid contează pentru etapa a 9-a din Liga Florilor.

Cei care doresc să le susțină pe fetele noastre în acest dificil prin meci de campionat își pot achiziționa bilete de pe platforma online blt.ro, accesând următorul link: https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-cs-rapid-bucuresti.html

Duminică, 5 noiembrie, vom avea parte de duelul baschetbaliștilor din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Meciul dintre CSM Târgu Jiu și Rapid București contează pentru etapa a 7-a din Conferința A și va începe la ora 18.00.

Iubitorii de baschet și fanii echipei pot să achiziționeze acum bilete pentru meciul de baschet de pe platforma online blt.ro, accesând următorul link: https://www.blt.ro/baschet-csm-targu-jiu-cs-rapid-bucuresti.html

Sperăm ca şi de această dată sprijinul fanilor să ducă spre un rezultat pozitiv pentru cele două echipe ale CSM Târgu Jiu. Vă aşteptăm în număr cât mai mare la Sala Sporturilor pentru a susține echipele clubului nostru. Hai CSM!

Preţul unui bilet este 15 RON.

Comment here