Handbal

Vineri, 15 martie, zi de meci în Liga Florilor Mol! Ora 17.30: CSM Târgu Jiu -SCM Craiova. Maria Gavrilă: ”Sperăm să facem un meci foarte bun și să obținem un rezultat pozitiv”

Vineri, 15 martie, zi de meci în Liga Florilor Mol pentru CSM Târgu Jiu! Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache se va confrunta cu SCM U Craiova, într-un meci care contează pentru etapa a 19-a din Liga Florilor. Partida va începe la ora 17.30. Handbalistele CSM Târgu Jiu promit că vor da totul pentru victorie și fac apel la suporteri să vină alături de echipă. ”Noi sperăm să vină cât mai multă lume la sală. Avem nevoie de sprijinul lor, pentru că este foarte important. Sperăm să facem un meci foarte bun, un rezultat pozitiv și să ieșim cu capul sus”, a declarat coordonatorul de joc al grupării gorjene, Alexandra Maria Gavrilă. 

IMPORTANT* Biletele pentru partida dintre CSM Târgu Jiu și SCM U Craiova se pot achiziționa online, accesând următorul link https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-scm-universtitatea-craiova-handbal-feminin.html

După o săptămână intensă de antrenamente, handbalistele CSM Târgu Jiu privesc cu încredere către partida cu SCM U Craiova. Într-un campionat în care lupta este una acerbă pentru fiecare punct pus în joc, și confruntarea de la Târgu Jiu se anunță a fi una încrâncenată. Gorjencele s-au pregătit însă la cote maxime pentru acest meci și speră într-o evoluție bună și un rezultat pozitiv. Una dintre cele mai bune jucătoare din angrenajul gândit de Liviu Andrieș, Maria Gavrilă, este convinsă că CSM Târgu Jiu are forța de a răpune Craiova. Coordonatorul de joc face apel la publicul gorjean să vină la sală și să susțină echipa. 

Maria Gavrilă, CSM Târgu Jiu: ”Pot spune că ne pregătim din greu. Încercăm să punem la punct toate detaliile acestei partide. Știm că întotdeauna meciurile cu Craiova au fost niște derby-uri. Sperăm să facem un meci foarte bun, un rezultat pozitiv și să ieșim cu capul sus. Eu cred că o să facem un joc bun în acest sfârșit de săptămână. Noi sperăm să vină cât mai multă lume la sală. Avem nevoie de sprijinul lor, pentru că este foarte important”.

CSM TÂRGU JIU – SCM U CRAIOVA
LIGA FLORILOR MOL
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 19
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU
VINERI 15 MARTIE 2024
ORA 17.30

Comment here