Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 24. O nouă confruntare extrem de importantă pentru CSM Târgu Jiu. Sâmbătă, 16 martie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – CSM Focșani

Sâmbătă, 16 martie, zi de meci în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. În runda cu numărul 24 din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95, CSM Târgu Jiu primește vizita grupării CSM Focșani. Partida va începe la ora 18.00, iar suporterii gorjeni sunt aștepați în număr cât mai mare pentru a susține echipa. Victoria le asigură gorjenilor un loc în primele patru din Grupa 11-18. ”O victorie ar fi un imbold important, ar aduce o oarecare liniște. Vrem să ne găsim din nou motivația și prin acest meci trebuie să ne revenim”, a prefațat partida din acest weekend, baschetbalistul american, Cameron Oluyitan.

IMPORTANT* Biletele pentru partida dintre CSM Târgu Jiu și CSM Focșani se pot achiziționa online, accesând următorul link  https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-csm-2007-focsani-baschet-masculin.html

Partidă extrem de importantă pentru CSM Târgu Jiu, care țintește victoria pentru a termina pe o poziție cât mai bună la finalul Grupei 11-18. Un succes în fața celor de la Focșani ar lămuri și din puncte de vedere matematic situația în privința play-out-lui. Victoria le asigură baschetbaliștilor lui Kresimir Basic unul din primele 4 locuri în Grupa 11-18, ceea ce ar însemna că echipa noastră ar beneficia de avantajul terenului propriu în faza următoare a campionatului. Cameron Oluyitan spune că el si colegii săi trebuie să treacă peste înfrângerile din ultimele două etape și toată lumea să fie focusată la maximum pe confruntarea cu CSM Focșani. În tur, la începutul lunii februarie, CSM Târgu Jiu a reușit să o învingă pe CSM Focșani, scor 93-75. Baschetbalistul american este încrezător că CSM Târgu Jiu se poate impune și în acest weekend.

Cameron Oluyitan, CSM Târgu Jiu: ”Trebuie să rămânem concentrați, să nu ne pierdem mințile după aceste două înfrângeri destul de dureroase. Trebuie să rămânem calmi și să facem tranziția de la antrenamente spre meciuri. Trebuie să lăsăm frustrările în afara terenului și să jucăm, ca de obicei, agresivi, cu multă intensitate. Nu va fi un meci ușor, pentru că toate meciurile sunt dificile în această ligă. Sunt jucători care știu baschet, și noi nu ne permitem să luăm pe cineva de sus. O victorie ar fi un imbold important, ar aduce o oarecare liniște. Vrem să ne găsim din nou motivația și prin acest meci trebuie să ne revenim. Trebuie să rămânem calmi, pentru că orice echipă are urcușuri și coborâșuri, și noi, în momentul de față, suntem pe o pantă descendentă. Suntem încrezători că putem reveni acolo unde trebuie”.

Comment here