Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 24. Sâmbătă, 16 martie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu vs CSM Focșani. Meci important pentru echipa noastră de baschet. Hai la sală să susținem împreună CSM Târgu Jiu!

Final de săptămână extrem de important pentru echipele CSM Târgu Jiu, atât la handbal, cât și la baschet. După meciul de vineri al handbalistelor noastre, sâmbătă, 16 martie, este rândul baschetbaliștilor să dispute un meci foarte important în perspectiva finalului de sezon. CSM Târgu Jiu primește vizita echipei CSM Focșani, într-un meci care contează pentru etapa a 24-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. 

*Meciul dintre CSM Târgu Jiu și CSM Focșani va începe la ora 18.00. Suporterii gorjeni sunt așteptați din nou la sală, pentru a susține echipa îna cest meci important. 

IMPORTANT* Biletele pentru partida dintre CSM Târgu Jiu și CSM Focșani se pot achiziționa online, accesând următorul link https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-csm-2007-focsani-baschet-masculin.html

Lupta pentru ocuparea unei poziții cât mai bune în clasamentul Grupei 11-18 a intrat pe ultima sută de metri. CSM Târgu Jiu se va confrunta sâmbătă cu CSM Focșani. Pentru gruparea gorjeană este încă o șansă de a termina Grupa 11-18 pe unul din primele patru locuri, care să-i confere echipei noastre avantajul terenului propriu în play-out. Kresimir Basic consideră că echipa sa pornește cu prima șansă în această confruntare. Gorjenii au și un ascendent moral în fața echipei oaspete, pe care au învins-o fără probleme în turul din faza a doua, la Focșani, scor 93-75. Baschetbaliștii noștri vin după două meciuri mai puțin reușite, iar Kresimir Basic speră ca elevii săi să treacă peste aceste sincope și arate o cu totul altă atitudine în meciul contra echipei din Focșani. 

Kresimir Basic, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Urmează un meci important pentru noi, care ne-ar putea stabiliza poziția în primele patru echipe din grupă și ne-ar oferi avantajul terenului propriu, un lucru foarte important într-o serie de cinci meciuri în play-out. Trebuie să începem meciul mai alert, în ultimul joc nu am răspuns așa cum a trebuit, așa că este necesar și important să facem acest lucru. Pe teren propriu, ne considerăm favoriți în orice meci din această grupă, însă pentru a câștiga un meci trebuie să lupți și să meriți”.

CSM TÂRGU JIU – CSM FOCȘANI
LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA 11-18 / ETAPA 24
SÂMBĂTĂ 16 MARTIE 2024
ORA 18.00
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU

Comment here