BaschetJuniori

Victorie la final de an pentru baschetbaliştii U14 CSM Târgu Jiu. Rezultate Turneu 4

Echipa de baschet masculin U14 a CSM Târgu Jiu a încheiat anul cu o victorie. Băieții antrenați de Răzvan Bratoloveanu s-au impus în faţa echipei ACS Champions București-Craiova, scor 50-40, în cea de-a doua partidă din Turneul 4 din Grupa D din Faza a-II-a a Campionatului Naţional U14. În primul meci al turneului, baschetbaliştii gorjeni au cedat, la mare luptă, în faţa echipei CS Brașovia Brașov, scor 54-64.

Sâmbătă, 17 decembrie, în sala de sport a Școlii 169 București, băieţii lui Răvan Bratoloveanu au disputat ultimul turneu din acest an. În primul meci al Turneului 4, CSM Târgu Jiu a avut o evoluţie foarte bună în faţa echipei Braşovia Braşov. Cu puţină atenţie, pe final de meci, gorjenii puteau obţine mai mult din acea confruntare. Braşovenii s-au impus pe final. Tinerii baschetbalişti gorjeni s-au regrupat rapid pentru ultima confruntare din acest an. Băieţii lui Bratoloveanu s-au mobilizat foarte bine pentru meciul doi, pe care l-au dominat şi pe care l-au câştigat la capătul unei evoluţii foarte bune. Antrenorul gorjean consideră că în meciul câştigat de CSM Târgu Jiu, scor 50-40 în faţa echipei ACS Champions Bucureşti-Craiova, elevii săi au făcut cel mai bun meci din acest sezon.

Răzvan Bratoloveanu, antrenor U14 CSM Târgu Jiu: ”Încheiem ultimul turneu din an cu două meciuri destule de bune. Chiar dacă am pierdut cu formaţia din Braşov, am pierdut, ca de obicei, pe final. Am reuşit să le ţinem piept din nou 3 sferturi şi jumătate din meci, dar am cedat pe final. Am reuşit apoi o victorie împotriva formaţiei ACS Champions București-Craiova. Şi trebuie să spun că m-am bucurat foarte mult de acest succes, dar şi mai mult m-am bucurat de atitudinea şi dăruirea pe care au arătat-o băieţii din prima secundă până în ultima. Cred că a fost cel mai bun meci al nostru de până acum! Urmează o bine meritată vacanţă, după care ne întoarcem la antrenamente să muncim şi să pregătim urmatoarele meciuri. Pe această cale vreau să urez ”Sărbători fericite şi multă sănătate tuturor!”.

Felicitări baschetbaliştilor echipei noastre şi antrenorului Răzvan Bratoloveanu şi mult succes în 2023!

LOT CSM Târgu Jiu Baschet Masculin U14: Vlad Rădulea, Lucian Toma, Radu Popescu, Luca Pop Manta, Bogdan Calotă, Gabriel Tismănaru, Răzvan Simionescu, Rareş Sgondea, Vladimir Gugea, Vlad Plăstoi, Marian Sprîncenatu, Ayan Irod. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu. 

CAMPIONATUL NATIONAL – U14 MASCULIN
Grupa D / Turneul 4

București, Sala Școala 169 București
17 Decembrie 2022

Sâmbătă, 17.12.2022, Ora 10.30
CSM Târgu Jiu – CS Brașovia Brașov 54-64
Sâmbătă, 17.12.2022, Ora 16.00
CSM Târgu Jiu – ACS Champions București-Craiova 50-40

Comment here