BaschetJuniori

Baschetbalistele U14 CSM Târgu Jiu merg la Oradea pentru ultimul turneu al anului. Program Turneu 4(17-18 decembrie)

Și echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu are programat în acest weekend ultimul turneu din acest an. Tinerele baschetbaliste U14, pregătite de Laurențiu Răuț, se deplasează la Oradea pentru meciurile din Turneul 4 din Grupa B din Faza a-II-a a Campionatului Naţional U14. Gorjencele se vor confrunta cu ACS Rookies Oradea, CSS Gloria Valbon Arad și CN Mihai Eminescu Oradea. Partidele se vor disputa în sala de sport a Universității din Oradea, sâmbătă şi duminică, 17 decembrie, respectiv 18 decembrie. 

În urma celor trei victorii înregistrare în Turneul 3, disputat săptămâna trecută la Târgu Jiu, CSM Târgu Jiu a obținut calificarea matematică la Turneul Semifinal. Chiar și în aceste condiții, elevele lui Laurențiu Răuț și-au propus să câștige toate meciurile turneului de la Oradea. Antrenorul gorjean speră ca fetele sale să-și continue forma bună pe care au arătat-o în turneul de la Târgu Jiu.

Laurențiu Răuț, antrenor echipa U14 baschet feminin CSM Târgu Jiu: ”Chiar dacă echipa este calificată la Turneul Semifinal, indiferent de rezultatele ultimului turneu, vom merge la Oradea cu gândul de a câștiga toate meciurile. Îmi doresc să văd aceeași atitudine a fetelor, pe care au avut-o la ultimul turneu, cel de la Târgu Jiu, când am terminat cu victorii pe linie. La Oradea voi încerca să dau mai multe minute celor care au jucat mai puțin pâna acum”.

Grupa U14 Feminin CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Alexia Dană, Iulia Batoancă, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Carla Deaconu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

CAMPIONATUL NATIONAL – U14 FEMININ
Grupa B / Turneul 4

17-18 Decembrie 2022
Oradea, Sala Universitatea Oradea

Sâmbătă, 17.12.2022, Ora 09.30
CSM Târgu Jiu – ACS Rookies Oradea
Sâmbătă, 17.12.2022, Ora 17.00
CSM Târgu Jiu – CSS Gloria Valbon Arad
Duminică, 18.12.2022, Ora 10.00
CSM Târgu Jiu – CN Mihai Eminescu Oradea 

Comment here