BoxJuniori

Final de an excelent pentru secţia de box a CSM Târgu Jiu! Gala ”Leo Box”(Arad): Amelian Istrătescu-Locul 1(cat. 75 de Kg) / Ianis Mateiescu-Locul 2(cat. 30 de Kg)

Final de an excelent pentru secţia de box a CSM Târgu Jiu, cu doi pugilişti pe podium la ultimul turneu al anului. La Gala ”Leo Box”, care s-a disputat sâmbătă, 17 decembrie, la Arad, Amelian Istrătescu a obţinut locul 1 la categoria 75 de Kg, iar Ianis Mateiescu a terminat pe locul 2 la categoria 30 de Kg. ”A fost o gală foarte reuşită. A fost o organizare de nota 10 şi vreau să-i mulțumesc pentru invitație colegului meu Ruben Stoia. Vreau să-i felicit pe băieţii mei pentru modul în care s-au comportat la acest turneu şi pentru rezultate”, a declarat antrenorul Petrişor Gănănău. 

Zeci de pugilişti din toată ţara au participat la prima ediție a Galei ”Leo Box”, de la Arad. Printre aceştia s-au numărat şi doi dintre sportivii clubului nostru: Amelian Istrătescu, la categoria 75 de Kg și Ianis Mateiescu, la categoria 30 de Kg. Turneul s-a dovedit a fi unul foarte puternic, la care au participat sportivi din toate colţurile ţării, de la cluburi de tradiţie din boxul românesc. Bilanţul delegaţiei noastre a fost unul foarte bun, spre mulţumirea fostului mare campion, actualmente antrenor în cadrul secţiei de box a CSM Târgu Jiu, Petrişor Gănănău. Dincolo de rezultate, antrenorul gorjean a fost mulţumit de progresul elevilor săi din ultima perioadă. Petrişor Gănănău a avut cuvinte de laudă despre Ianis Mateiescu, mezinul CSM Târgu Jiu. ”Ianis Mateiescu a boxat bine, sunt mulțumit de evoluția lui, iar el arată că se poate și sunt sigur că va demonstra acest lucru în viitorul apropiat”. La categoria lui de greutate, la 30 de Kg, Ianis a terminat gala de la Arad pe locul 2.

Un nou turneu excepţional pentru ambiţiosul pugilist Amelian Istrătescu. La doar o lună distanţă după ce a luat locul 1 la categoria 75 de Kg la Gala King of The Ring 2022, la Girișu de Criș, în județul Bihor, Amelian câştigă un nou turneu. În acest weekend, la Arad, pugilistul legitimat la CSM Târgu Jiu a avut o evoluţie foarte bună, ceea ce l-a propulsat pe prima treaptă a podiumului la Gala ”Leo Box”, la categoria 75 de Kg. Am vorbit imediat după gală cu proaspătul campion de la Arad, Amelian Istrătescu, care promite rezultate de excepţie şi în 2023.  

INTERVIU AMELIAN ISTRĂTESCU

Amelian, cum a fost turneul de la Arad?

Amelian Istrătescu: A fost o gală foarte bine organizată, care mi-a dat un vibe de profesionalism. Am beneficiat de tot de ceea ce aveam nevoie. A fost un turneu foarte bun. 

Ce înseamnă pentru tine acest titlu obţinut la Arad?

Amelian Istrătescu: Titlul are o semnificație mare pentru mine. Mă bucur că am încheiat anul cu acest titlu, care este bine venit, dar cel mai mult m-a bucurat modul în care am obţinut victoria.

Cum a fost acest an pentru tine, dar colaborarea cu Petrişor Gănănău?

Amelian Istrătescu: Anul acesta a fost unul foarte bun. Odată cu venirea mea la CSM Târgu Jiu, sub îndrumarea antrenorului Petrişor Gănănău, am avut o evoluție spectaculoasă, de la cele mai mici detalii, până la cele mai mari, iar pe această cale vreau să-i mulțumesc maestrului meu Petrişor Gănănău.

Ce îţi doreşti de la anul 2023?

Amelian Istrătescu: Sper că anul 2023 va fi unul cu mult mai multe reușite, un an în care voi avansa în lumea boxului și, mai mult, vreau să fie un an în care voi aduce mult mai multe rezultate bune. 

Cu pasiune, cu perseverență, cu multă muncă, cu profesionalismul antrenorului Petrişor Gănănău, secţia de box a CSM Târgu Jiu creşte de la turneu la turneu şi se pregăteşte pentru marea performanţă! Felicitări tuturor celor de la secţia de box a CSM Târgu Jiu!

Comment here