Handbal

Valentina Toader: Îmi doresc să începem cât mai repede, pentru că îmi este dor de colege, de antrenor, de cei din conducere, dar și de atmosfera creată de fanii echipei noastre

Pandemia de coronavirus a pus lacăt pe sălile de sport, acolo unde la final de săptămână iubitorii de sport erau prezenți pentru a fi alături de echipele favorite. Toate competiţiile din România au fost suspendate şi mulţi sportivi au ales să se autoizoleze. În această situație se află și sportivii clubului CSM Târgu Jiu.

Prin intermediul site-ului clubului CSM Târgu Jiu, încercăm să vă spunem ce fac sportivii și antrenorii clubului nostru în această perioadă, cum îşi duc viaţa în afara sălilor de sport și ce părere au despre reluarea competițiilor.

Deschidem seria interviurilor cu Valentina Toader, căpitanul echipei feminine de handbal a CSM Târgu Jiu. Jucătoarea ne-a povestit cum trece peste această perioadă de pauză forțată care a afectat toate competițiile sportive.

Unde îți petreci perioada asta de izolare?

– Acasă, împreună cu familia.

Cum te antrenezi în această perioadă de pauză competițională? Vorbești cu antrenorul, cu colegele de echipă despre cum să vă mențineți în formă?

– Păstrez legătura cu colegele mele și cu domnul antrenor. Suntem conștiente că este o perioada dificilă. Încercăm să ne menținem în formă prin diferite programe individuale.

Când nu te antrenezi, cum îți petreci timpul liber?

-Îmi place să citesc, să mă uit la seriale și să ajut la treburile din casă.

Crezi că se va mai relua campionatul? Opinia ta care este?

– Eu cred că se va relua campionatul. Îmi doresc să începem cât mai repede, pentru că îmi este dor de colege, de antrenor, de cei din conducere, dar și de atmosfera creată de susținătorii noștri.

În cazul care se va relua campionatul cum crezi că vor evolua lucrurile ?

-Din punct de vedere sportiv o să fie greu, dar cu seriozitate și dorință mare de muncă, sperăm să terminăm ultimele etape cu evoluții cât mai bune, să putem spera la un obiectiv mult mai îndrăzneț sezonul următor.

Care este mesajul tău pentru fanii CSM Târgu Jiu?

-Ne este dor de ei, iar pe această cale țin să le transmit, că după aceasta perioada grea să vină în număr cât mai mare la sală să ne susțină, deoarece ei ne transmit o energie pozitivă la fiecare meci.

Anul acesta sărbătorile de Paște vor fi cu totul altfel.

– Știu că anul acesta Sărbătorile Pascale nu sunt așa cum ne-am dorit, dar trebuie să fim în continuare pozitivi și numai prin credință putem trece peste toate! Cu această ocazie vă doresc multă sănătate, căldură și lumină în suflete. Le transmit tuturor românilor și în mod special susținătorilor noștri minunați Sărbători fericite alături de cei dragi!

Comment here