Baschet

CSM Târgu Jiu a încetat colaborarea cu jucătorii Jovan Djurasevic şi Stefan Andrejevic

Din cauza incertitudinii provocate de pandemia de coronavirus, Liga Națională de Baschet Masculin a României și-a suspendat activitatea până la o dată ce va fi anunţată ulterior.

În acest context mulţi dintre sportivii care activează la cluburile din Romania şi-au manifestat dorinţa de a înceta raporturile contractuale cu echipele de care aparţin pentru a se reîntoarce în ţările din care provin, alături de familiile lor. În această situaţie se află şi clubul CSM Târgu Jiu. După cei doi nord americani, McClain şi Dalembert, şi jucătorii sârbi din lotul echipei de baschet a CSM Târgu Jiu, Jovan Djurasevic(Nr.9) şi Stefan Andrejevic(Nr.44) şi-au reziliat contractele cu gruparea gorjeană. În urma discuţiilor avute cu conducerea clubului gorjean, cei doi jucători şi-au exprimat dorinţa de a reveni la gruparea din Târgu Jiu la startul sezonului viitor.

CSM Târgu Jiu a încheiat raporturile contractuale cu jucătorii Jovan Djurasevic şi Stefan Andrejevic, pe cale amiabilă, cu acordul ambelor parți, începând cu data de 31 martie 2020. La fel ca în cazul jucătorilor nord americani, pauza prelungită din Liga Naţională provocată de epidemia de coronavirus i-a determinat şi pe cei doi sportivi sârbi să ceară încetarea raporturile contractuale cu clubul gorjean, pentru a se întoarce în ţările lor.

Clubul nostru le mulţumeşte celor doi jucători pentru efortul depus în tricoul echipei de baschet CSM Târgu Jiu şi le urează mult succes în continuare. Mulţumim, Jovan Djurasevic!”Mulţumim, Stefan Andrejevic!”

Comment here