Handbal

Un nou transfer pentru CSM Târgu Jiu. Anna Ivanenko a semnat cu formația gorjeană

CSM Târgu Jiu a mai reușit un transfer înaintea turneului de la Târgu Jiu. Echipa lui Liviu Andrieș s-a întărit pe linia de 9 m. Anna Ivanenko este noul centru al echipei gorjene. Handbalista, de 21 de ani, trecută pe la Minaur Baia Mare, vine de la CS Crișul Chișineu Cris și vrea promovarea în Liga Florilor cu CSM Târgu Jiu.

Formată la școala de handbal CS Marta Baia Mare, Anna Ivanenko a făcut pasul la senioare la Minaur Baia Mare. În vara anului trecut, Anna a semnat cu CS Crișul Chișineu Cris, dar din dorința de a ajunge în Liga Florilor a ales echipa din Târgu Jiu, care are ca obiectiv promovarea pe prima scenă a handbalului feminin din România.

Anna, anul 2021 vine cu o schimbare în cariera ta. Ai ales să joci pentru CSM Târgu Jiu. Ce te-a determinat să faci această alegere?

Anna Ivanenko: Am auzit numai lucruri bune despre CSM Târgu Jiu și am considerat că este locul potrivit pentru mine ca să mă dezvolt din punct de vedere handbalistic.

Ce știai despre Târgu Jiu din punct de vedere handbalistic?

Anna Ivanenko: Știam că CSM Târgu Jiu are o echipa tânără, că are multă determinare și ambiție. În plus, CSM-ul este format din oameni profesioniști, și din câte știu, acest oraș iubește handbalul.

Pe ce perioadă ai semnat?

Anna Ivanenko: Am semnat contractul pe un an și jumătate.

Ai început antrenamentele?

Anna Ivanenko: Da, am început antrenamentele și pot să zic că ne pregătim intens pentru turneul următor, care se ține la Târgu Jiu.

Cum te-au primit noile tale colege?

Anna Ivanenko: Noile colege m-au ajutat să mă integrez cât mai repede în echipă. Am observat că este un colectiv unit, iar prin muncă cu siguranță ne vom îndeplini obiectivul.

Ce mesaj ai primit din partea antrenorului Liviu Andrieș?

Anna Ivanenko: Mi-a povestit puțin despre echipă, mi-a urat mult succes aici și cred că împreună vom face treabă bună.

CSM Târgu Jiu este liderul seriei și are ca obiectiv promovarea. Din câte ai văzut până în acest moment, care este părerea ta, are echipa din Târgu Jiu forța să promeveze?

Anna Ivanenko: Da, de ce nu. Noi avem încredere că vom reuși, cu acest obiectiv plecăm la drum în 2021, să promovăm în Liga Florilor.

Tu personal ce obiectiv ai?

Anna Ivanenko: Îmi doresc să fiu sănătoasă să pot ajuta echipa pentru îndeplinirea obiectivului. Obiectivul meu personal este să îmi îmbunătățesc jocul de la zi la zi.

Bun venit la Târgu Jiu, Anna IVANENKO!

Nume: Ivanenko Anna
Data nașterii: 13.04.2000
Localitate: Kiev, Ucraina
Post: Centru
Nr: 10
Activitate
Juniorat:
2010 – a început handbalul la o școală sportivă de profil din Kiev
2013-2017 – și-a continuat junioratul KSLI(liceu sportiv)
2017-2019 – a semnat cu CS Marta Baia Mare, iar în 2018, la nivel de junioare a cucerit titlul de vicecampioană cu CS Marta Baia Mare.
Senioare:
2019-2020 – CS Minaur – debut la nivel de senioare
2020(vara)-2020(iarna) – CS Crișul Chișineu Cris
2021- CSM Târgu Jiu

Comment here