Baschet

U-BANCA TRANSILVANIA CLUJ-NAPOCA A CUCERIT SUPERCUPA ROMÂNIEI, EDIȚIA 2021 / GALERIE FOTO

Campioana en-titre LNBM, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, a cucerit, miercuri seara, SuperCupa Romaniei, editia 2021, dupa ce gruparea pregatita de antrenorul Mihai Silvasan s-a impus in Sala Polivalenta din Tg. Jiu in fata detinatoarei Cupei Romaniei, CSO Voluntari, cu scorul de 89-82. Pivotul Andrija Stipanovic a fost declarat MVP si a fost recompensat cu un ceas oferit de sponsorul Tissot.

Sala Sporturilor din Tg. Jiu a gazduit miercuri seara cea de-a sasea editie a SuperCupei Romaniei, pe parchet prezentandu-se castigatoarea LNBM, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, si detinatoarea Cupei Romaniei, CSO Voluntari. Intr-o atmosfera incalzita de numeroasele actiuni spectaculoase si de multitudinea reusitelor tehnice, aclamate de asistenta numeroasa din tribune, cele doua rivale au oferit un baschet de calitate, asa cum de altfel si-au si propus cei doi antrenori in prefata confruntarii. De altfel, a fost un meci foarte echilibrat pana la final, cu multe rasturnari de situatii pe tabela, in care campioana en-titre a fost mai pragmatica in ultimele trei minute si a reusit sa rastoarne avantajul CSO Voluntari (scor 76-80 in min. 37) si sa-si adjudece trofeul pentru a treia oara din tot atatea aparitii, cu scorul de 89-82 (22-20, 25-23, 21-21, 21-18).

La festivitatea de premiere, managerul general al FRB, Catalin Burlacu, i-a oferit placheta MVP croatului Andrija Stipanovic, care a avut cea mai buna eficienta din meci, pivotul de la U-BT fiind recompensat pentru prestatie si cu un ceas oferit de sponsorul Tissot. Prezenti la eveniment, campioana olimpica Constantina Dita-Tomescu impreuna cu primarul municipiului Tg. Jiu au oferit plachete de participare ambelor echipe iar presedintele FRB, Carmen Tocala, a inmanat mult ravnitul trofeu capitanului echipei invingatoare, Patrick Richard.

Evenimentul sportiv Supercupa Romaniei a fost organizat de Federatia Romana de Baschet si CSM Târgu Jiu, in parteneriat cu Asociatia „Uniunea Femeilor din Gorj”, si sustinut de Primaria Municipiului Targu Jiu si Ministerul Tineretului si Sportului. Sponsori: Banca Transilvania, Tissot. Parteneri: Sirma Romania, Toyota Bucuresti Sud.

SUPERCUPA ROMÂNIEI ÎN IMAGINI. GALERIE FOTO: ALIN PEPTAN

Comment here