Lupte

Alexandru Beșliu și Eduard Popescu vor participa la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă, ce va avea loc la Constanța, în perioada 23-27 septembrie. Mădălin Gorjanu: „Este o mare onoare că avem sportivi calificați la acest turneu”

Luptătorii gorjeni Alexandru Beșliu și Eduard Popescu vor participa la una dintre cele mai mari competiții sportive organizate de România în 2021, Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă, eveniment ce va avea loc la Constanța, în perioada 23-27 septembrie. Alexandru Beșliu va face parte din lotul național de lupte pe plajă al Romaniei la seniori, în timp ce Eduard Popescu este în selecționata de juniori a României. Cei doi sportivi, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, vor concura la categoria +90 de Kg. „Este o mare onore că avem sportivi calificați la acest turneu”, a declarat Mădălin Gorjanu, antrenor în cadrul secției de lupte a CSM Târgu Jiu.  

Federația Română de Lupte organizează, în premieră, una dintre cele mai așteptate competiții internaționale de lupte pe plajă – Beach Wrestling World Championships 2021, eveniment care va aduce în România peste 600 de luptători si oficiali din toată lumea. Competiția va avea loc la Constanța, în perioada 23-27 septembrie, iar locația evenimentului este Plaja Neversea, unde componenții Loturilor Naționale ale României vor intra în cursa pentru medalii. Printre cei care vor lupta pentru o medalie se numără și sportivii gorjeni Alexandru Beșliu și Eduard Popescu. Mădălin Gorjanu, antrenor în cadrul secției de lupte a CSM Târgu Jiu este încrezător că cei doi luptători, pe care-i antrenează împreună cu Ștefan Tănase, vor da totul pentru a urca pe podium.

Mădălin Gorjanu, antrenor în cadrul secției de lupte a CSM Târgu Jiu:”Luptele pe Plajă au cunoscut o ascensiune rapidă pe plan mondial, astfel încât această disciplină va deveni olimpică, începând cu Jocurile Olimpice 2028. Este o mare onore că avem sportivi calificați la acest turneu. Este una dintre cele mai mari competiții sportive organizate de țara noastră în 2021. Sunt sigur că sportivii noștri vor da tot ce pot pentru România”.

 

Comment here