Baschet

CSM Târgu Jiu pune în vânzare abonamente pentru meciurile echipei de baschet pentru sezonul 2021-2022

CSM Târgu Jiu lanseză, începând din data de 24 septembrie, campania de vânzare de abonamente pentru meciurile echipei de baschet seniori din sezonul 2021-2022, atât din Liga Națională de Baschet Masculin, cât și din Cupa României. Abonații își vor putea alege locul pe care vor să-l ocupe în Sala Sporturilor. Din cauza situației pandemice actuale, numărul maxim de abonamente este limitat în acest moment la 150.

Cei care doresc sa achizitioneze abonamente pentru sezonul 2021-2022 sunt rugați să-i contacteze pe reprezentanții clubului la numărul de telefon 0353418491.

PREȚURI SEZON 2021/2022:
Prețuri abonamente:
250 Lei – acces general
500 Lei – sectorul VIP
În cazul în care, din cauza situației pandemice actuale, numărul de spectatori va fi restricționat în Sala Sporturilor, cei care își vor achiziționa abonamente au prioritate.

Prețuri bilete sezon 2021 – 2022:
15 Lei – acces general
30 Lei -sectorul VIP

Gratuitate pentru copiii cu vârsta de până la 18 ani, iar intrarea se face doar prin prezentarea unui act doveditor, spre exemplu carte de identitate, acolo unde este cazul, sau carnetul de elev.

CRITERII GENERALE DE ACCES ÎN SALĂ:
Având în vederea legislația națională în vigoare privind desfășurarea evenimentelor sportive în spații închise pe timp de pandemie de COVID-19, la meci pot asista următoarele categorii de persoane:
– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și care prezintă documente necesare la intrare în sală: adeverința de vaccinare/certificat european (pe hârtie sau pe telefon) și un act de identitate;
-persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului; documente necesare la intrare în sală: adeverință care certifică rezultatul negativ și un act de identitate;
-persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului și un act de identitate;
-persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2; documente necesare la intrare în sală: testul care confirmă infectarea cu virusul SARS-CoV-2 sau adeverința de vindecat și un act de identitate;

Condițiile de acces la meciurile echipei noastre sunt decise în funcție de prevederile legale și normele impuse de autoritățile publice pentru accesul la evenimentele sportive. În funcție de evoluția situației epidemiologice la nivel local și național, toți abonații își asumă obligativitatea de a se conforma deciziilor clubului CSM Târgu Jiu privind accesul la meciuri, indiferent care sunt acestea, inclusiv posibilitatea de a participa la meciuri doar în anumite condiții specifice sau imposibilitatea de a participa la meciuri chiar și cu un abonament valid pentru actualul sezon. În acest ultim caz, de imposibilitate de a participa la meciuri chiar și cu un abonament valid pentru actualul sezon, abonamentele se vor reporta pentru următorul sezon, proporțional cu numărul de meciuri la care ați participat până la intrarea în vigoare sau după intrarea în vigoare a restricțiilor.

Comment here