Baschet

Turneul 9, Liga Naţională / Cluj-Napoca, 27-28 martie / CSM Târgu Jiu – Steaua 87-80 / Alin Borşa: O victorie foarte importantă pentru noi în economia finală a clasamentului, dar şi în ceea ce priveşte realizarea obiectivului

CSM Târgu Jiu a învins Steaua București, scor 87-80. A fost primul meci din cadrul turneului 9 care se dispută în BT Arena din Cluj Napoca. Alin Borşa, căpitanul formaţiei gorjene, consideră victoria de astăzi una extrem de importantă în vederea îndeplinirii obictivului pentru acest sezon, rămânerea în primul eşalon baschetbalistic al ţării.

Prima parte a confruntării s-a desfăşurat sub semnul echilibrului, drept dovadă că la pauza mare, tabela indica 43-43. Confruntarea a fost decisă în sfertul 3, este de părere căpitanul echipei gorjene, Alin Borşa. Formaţia gorjeană a făcut un sfert 3 de excepţie. Apărarea a fost la înălţime, iar pe faza de atac, Borşa şi colegii săi au dominat categoric jocul. 28-16 a fost în sfertul 3, care s-a dovedit a fi decisiv în economia finală a meciului. Steaua a încercat să revină în actul decisiv, pe fondul unei uşoare relaxări în tabăra gorjeană, dar fără să pună în pericol victoria echipei condusă din teren de căpitanul Alin Borşa.

Alin Borşa, CSM Târgu Jiu: O victorie foarte importantă pentru noi în economia finală a clasamentului, dar şi în ceea ce priveşte realizarea obiectivului. Am jucat împotriva unei echipe care are aceleași stil ca al nostru şi aşa am reuşit să ajustam mai uşor în apărare. Am început foarte bine startul reprizei secunde, mai exact în sfertul 3, când ne-am detașat decisiv. Probabil, mica noastră relaxare din ultimul act a facut ca scorul să se strângă pe final. Am depus un efort foarte mare în acest meci, dar trebuie să ne recuperăm cât mai bine, pentru un nou meci greu, împotriva Clujului.

Alin Borșa a izbutit în meciul cu Steaua 12 puncte, 8 recuperări şi 5 intercepții, fiind unul dintre cei mai buni oameni din tabăra gorjeană.

Comment here