Baschet

Turneul 9, Liga Naţională / Cluj-Napoca, 27-28 martie / CSM Târgu Jiu – Steaua 87-80 / Adrian Roşu: A fost un meci foarte bun din partea echipei noastre. Am arătat atitudine pe tot parcursul partidei şi asta ne-a adus victoria

CSM Târgu Jiu a reuşit să îşi treacă în cont încă o victorie în actuala stagiune a Ligii Naţionale. Formaţia gorjeană s-a impus în faţa bucureştenilor de la Steaua, scor 87-80, în cadrul primului meci din turneul 9, care se desfăşoară în Ardeal, la Cluj Napoca.

CSM Târgu Jiu a făcut fără îndoială unul dintre cele mai bune meciuri din actuala stagiune a Ligii Naţionale. Victimă i-a fost, pentru a doua oară în acest sezon, Steaua Bucureşti. Cordoonatorul secţiei de baschet a CSM Târgu Jiu, expertul sportiv Adrian Roşu, a felicitat întreaga echipă pentru această victorie. Mai mult, Adrian Roşu a fost încântat de atitudinea în joc a baschetbaliştilor de la Târgu Jiu.

Adrian Roşu, expert sportiv, coordonatorul secţiei de baschet a CSM Târgu Jiu: A fost un meci foarte bun din partea echipei noastre. Am arătat atitudine pe tot parcursul meciului şi asta ne-a adus victoria. Băietii au crezut în forţele proprii şi astfel au reuşit să-i învingă pentru a doua oară în acest sezon pe cei de la Steaua. Consider că diferenţa s-a făcut în sfertul 3, când echipa a reuşit să facă acel run de 12 puncte, apoi a reuşit să se menţină în avantaj până la fluierul final. Vreau să felicit întreaga echipă pentru rezultatul obţinut şi pentrul modul în care au jucat.

Comment here