Baschet

Turneul 9, Liga Naţională / Cluj-Napoca, 27-28 martie / CSM Târgu Jiu – Steaua, 27 martie, ora 16.00 -LIVE pe FRBTV / Alin Borşa: Sper să fim victorioşi în fața Stelei, la fel ca în meciul tur

CSM Târgu Jiu s-a deplasat în Ardeal pentru turneul 9 din Liga Naţională. Pe parchetul Sălii BT Arena din Cluj-Napoca, CSM Târgu Jiu se va confrunta cu Steaua Bucureşti şi U BT Cluj-Napoca.

Alin Borşa, căpitanul formaţiei gorjene, îşi doreşte ca CSM Târgu Jiu să facă un turneu cât mai bun la Cluj Napoca, acolo unde CSM Târgu Jiu o va înfrunta pe Steaua Bucureşti în primul meci al turneului, sâmbătă, 27 martie, de la ora 16.00, live pe FRBTV. În meciul din turul campionatului, în turneul disputat la Târgu Jiu, în decembrie anul trecut, CSM Târgu Jiu a reuşit să o învingă pe Steaua Bucureşti, scor 84-66. Alin Borşa speră ca el şi colegii săi să reediteze sâmbătă, în BT Arena, succesul din turul campionatului.

Alin Borşa, CSM Târgu Jiu: Am venit la Cluj, în primul rând, cu gândul de a face un turneu cât mai bun în fața a două echipe foarte puternice ale campionatului. În al doilea rând, trebuie să arătăm că putem practica un baschet calitativ, mult mai bun faţă de prima parte a sezonului. Colegii mei sunt încrezători în șansele echipei noastre de se bate de la egal la egal, cel puţin în primul meci al turneului, cel cu Steaua. Sper să fim victorioşi în fața Stelei, la fel ca în meciul tur. Suporterilor echipei noastre le transmit, pentru că meciurile pot fi urmărite pe canalul de youtube al FRB, să ne urmărească şi să fie alături de noi din faţa ecranelor.

În meciul din turul campionatului, disputat pe 22 decembrie, contra Stelei, încheiat cu 84-66 în favoarea gorjenilor, Alin Borşa a fost cel mai bun jucător de pe teren. Extrema de forţă a CSM Târgu Jiu a făcut un meci excelent şi şi-a condus echipa către victorie. Alin Borşa a înscris în acel meci 23 de puncte, a avut o pasă decisivă şi 12 recuperări, pentru un indice de eficienţă de 37.

Comment here