Baschet

Turneul 9, Liga Naţională / Cluj-Napoca, 27-28 martie / CSM Târgu Jiu se va confrunta cu Steaua şi U BT Cluj/ Claudiu Alionescu: Ne așteaptă două meciuri grele, dar mergem încrezători în forțele noastre

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu se află la Cluj-Napoca, unde participă la turneul 9 din Liga Naţională, programat în perioada 27-28 martie. La turneul programat în Polivalenta din Cluj Napoca se vor confrunta CSM Târgu Jiu, Steaua Bucureşti, CSM Galaţi şi echipa gazdă, U BT Cluj Napoca. 

CSM Târgu Jiu va juca în primul meci din cadrul turneului din Ardeal, sâmbătă, 27 martie, de la ora 16.00, cu Steaua Bucureşti. Echipa bucureşteană, care ocupă în acest moment locul 5 în Liga Naţională, este una dintre pretendentele la un loc în play-off. În turul campionatului, CSM Târgu Jiu a reuşit să o învingă pe Steaua Bucureşti, scor 84-66. Duminică seara, pe 28 martie, de la ora 19.00, formaţia antrenată de Claudiu Alionescu va avea parte de un meci extrem de dificil, contra echipei gazdă, U BT Cluj Napoca, liderul din Liga Naţională, singura formaţie fără înfrângere din actuala ediţie de campionat.

Claudiu Alionescu, antrenor CSM Târgu Jiu: Ne așteaptă un turneu cu două echipe din partea superioară a clasamentului, una lider detașat și alta în lupta pentru un loc în play-off. În ceea ce ne privește, am încercat în aceste zile să corectăm greșelile pe care le-am făcut la Timișoara și aici mă refer în primul rând la mingile uşor pierdute, mingi care s-au transformat în contraatacuri și coşuri ușoare pentru adversar.

Jucătorii echipei gorjene au trecut cu bine peste testarea la coronavirus şi aproape întreg lotul este apt pentru meciurile de la Cluj. Claudiu Alionescu nu se va putea baza la acest turneu pe pivotul Kevin Allen. Baschetbalistul american este în continuare indisponibil, datorită unei accidentări, care l-a ţinut în afara terenului şi la turneul de la Timişoara. Claudiu Alionescu îşi doreşte ca echipa gorjeană să practice un baschet de calitate şi, de ce nu, chiar să producă o surpriză în Polivalenta din Cluj.

Claudiu Alionescu, antrenor CSM Târgu Jiu: Am trecut cu bine peste testarea PCR și vom deplasa același lot ca și la Timișoara, dar fără Kevin Allen, în continuare indisponibil. Chiar dacă spuneam că ne așteaptă două meciuri grele, mergem încrezători în forțele proprii și ne dorim să putem fi din nou o echipă surpriză.

Ambele partide pot fi urmărite pe canalul de youtube al FRB.

LIGA NAȚIONALĂ/TURNEU 9/ CLUJ-NAPOCA, 27-28 MARTIE/
PROGRAM
Sâmbătă – 27 martie 2021
CSM Târgu Jiu – Steaua Bucureşti
Ora 16.00 / Live FRBTV

Duminica – 28 martie 2021
CSM Târgu Jiu – U BT Cluj Napoca
Ora 19.00 / Live FRBTV

Comment here