Baschet

Turneul 8 Liga Naţională / Timişoara 14-17 martie / Meciul CSM Târgu Jiu – CSM Oradea va fi reprogramat / Orădenii nu participă la turneu după ce un component al echipei a fost confirmat cu Covid-19

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu se află la Timişoara unde participă la turneul 8 din Liga Naţională, programat în perioada 14-17 martie. La turneul programat în oraşul de pe Bega se vor confrunta doar trei echipe: CSM Târgu Jiu, CSM Galaţi şi echipa gazdă, SCM Timişoara. Cea de a patra echipă, CSM Oradea, nu va participa la acest turneu, după ce un component al echipei a fost diagnosticat cu noul coronavirus la testul efectuat în cursul zilei de vineri.

Duminică, 14 martie, elevii lui Claudiu Alionescu ar fi trebuit să joace primul meci din returul Ligii Naţionale, contra celor de la CSM Oradea, însă Oradea nu s-a prezentat la turneu. Motivul este faptul că a fost confirmat un caz de Covid-19 în rândul componenţilor echipei.

Antrenorul CSM Târgu Jiu, Claudiu Alionescu, a declarat că echipa se afla deja la Timişoara când a aflat vestea. Gorjenii şi-au ajustat imediat programul după ce au aflat că vor disputa doar două partide la turneul 8.

Claudiu Alionescu: Am aflat în timpul antrenamentului de ieri că Oradea nu va participa la acest turneu. Noi eram deja la Timișoara şi astfel programul meciurilor a trebuit sa fie rapid ajustat. Ne pregătim pentru cele două meciuri rămase din acest turneu.

CSM Târgu Jiu – CSU Oradea
(va fi reprogramat)

Luni – 15 martie 2021
CSM Târgu Jiu – SCM Timişoara
(ora 19:00, în direct pe FRB TV)

Miercuri – 17 martie 2021
CSM Târgu Jiu – CSM Galaţi
(ora 16:00, în direct pe FRB TV)

Comment here