Baschet

Turneu 8 Liga Națională / Timișoara, 14-17 martie / CSM Târgu Jiu – SCM Timișoara, astăzi, ora 19.00-LIVE pe FRB TV

Astăzi începe returul Ligi Naționale și pentru baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu. Formați antrenată de Claudiu Alionescu va juca de la ora 19.00 cu SCM Timișoara, echipa gazdă a turneului 8.

CSM Târgu Jiu ar fi trebuit să joace cu CSM Oradea, duminică, 14 martie, primul meci din cadrul turneului. Echipa orădeană nu s-a prezentat la turneu din cauza unui caz confirmat de coronavirus în cadrul lotului, iar DSP Bihor  le-a recomandat orădenilor să nu facă deplasarea la Timișoara.

Astfel, CSM Târgu Jiu va începe returul cu un meci împotriva bănățenilor de la SCM Timișoara, ocupanta locului 7 în Liga Națională. Gorjenii se aștepată la un meci dificil, dar Claudiu Alionescu speră ca jucătorii săi să repete jocul bun din meciul cu Dinamo. Claudiu Alionescu nu se va putea baza la acest meci pe americanul Kevin Allen. Pivotul echipei noastre va lipsi din cauza unei accidentări.

Claudiu Alionescu: În ceea ce privește meciul cu Timișoara, se anunță un meci foarte dificil. Timișoara este o echipă foarte agresivă în apărare și cu un joc ofensiv productiv și colectiv. În ceea ce ne privește am avut o săptămână bună de pregătire și aș vrea să transpunem asta și pe teren în acest turneu. Chiar dacă vom juca fără Kevin Allen, sper să dăm dovadă de același spirit de echipă pe care l-am avut la meciul cu Dinamo. Important este să arătăm și să producem un baschet colectiv, de calitate.

Duminică – 14 martie 2021
CSM Târgu Jiu – CSU Oradea
(va fi reprogramat)

Luni – 15 martie 2021
CSM Târgu Jiu – SCM Timişoara
(ora 19:00, în direct pe FRB TV)

Miercuri – 17 martie 2021
CSM Târgu Jiu – CSM Galaţi
(ora 16:00, în direct pe FRB TV)

În primul meci al turneului 8 de la Timișoara, SCM Timișoara a câștigat meciul cu CSM Galați, scor de 74-57. 

Meciurile din grupele de la Timişoara şi Piteşti vor avea loc între 14-17 martie, iar la Voluntari sunt programate partide între 16-19 martie. Echipele SCM Craiova şi Dinamo Bucureşti stau la turneul 8.

Comment here