BaschetJuniori

Turneul 3, Grupa D / Baschetbaliștii U14 CSM Târgu Jiu au încheiat Turneul 3 cu o victorie. REZULTATE

Final de săptămână plin pentru Grupa U14 Masculin a CSM Târgu Jiu, care a evoluat în acest weekend la Ploiești. Băieții lui Răzvan Bratoloveanu au avut o victorie și două înfrângeri în cadrul Turneului 3 din Grupa D din Faza a-II-a a Campionatului Naţional U14.

În Sala Olimpia, tinerii baschetbaliști U14 au pierdut primele două partide, 27-110 cu CSM Petrolul Ploiești și 38-59 cu ACS Wild Cats Baia Mare. Gorjenii au trecut de ACSB Şoimii Albi Bucureşti, scor 58-34, în ultima partidă a turneului. 

Baschetbaliștii gorjenii au plecat cu gândul de a obține cel puțin o victorie la acest turneu final. Și-au îndeplinit obiectivul în ultimul meci. În prima zi, gorjenii au început cu un meci extrem de dificil, contra echipei care a reușit să câștige doi ani la rând titlul de campioană națională la acest nivel, CSM Petrolul Ploiești. A fost un meci dominat de echipa gazdă, care s-a impus cu 110-27. Cea de-a doua confruntare, cea cu echipa din Baia Mare, a fost una mult mai echilibrată, cel puțin până la pauză, când cele două echipe au intrat la egalitate la vestiare. După pauză, echilibrul s-a rupt și băimărenii s-au impus cu 59-38. După două partide grele, pe seară, însoțiți de antrenorul Răzvan Bratoloveanu, băieții au vizitat centrul orașului Ploiești. Ieșirea se pare că le-a prins bine, baschetbaliștii gorjeni și-au găsit resursele necesare pentru a-și îndeplini obiectivul la acest turneu, cel puțin o victorie. Au trecut în ultimul meci de Șoimii albi București, scor 58-34. 

Răzvan Bratoloveanu, antrenor U14 CSM Târgu Jiu: ”Am reușit să ne îndeplinim obiectivul la acest turneu, acela de a câștigat meciul împotrivei echipei Șoimii București, chiar dacă evoluția nu a fost una foarte bună și asta pentru că băieții nu au intrat concentrați de la începutul meciului, când au făcut câteva greșeli , dar și câteva ratări de singur la coș. E bine că și-au revenit repede și au câștigat partida. În meciul cu Baia Mare am făcut două sferturi foarte bune și am reușit să intrăm cu scor egal la pauză, dar din păcate am pierdut în partea a doua a meciului. Cât despre meciul cu echipa din Ploiești, acolo s-a văzut diferența de valoare, Ploieștiul fiind și campioni naționali doi ani la rând fără nicio înfrângere”.

LOT CSM Târgu Jiu Baschet Masculin U14: Vlad Rădulea, Lucian Toma, Radu Popescu, Luca Pop Manta, Bogdan Calotă, Gabriel Tismănaru, Răzvan Simionescu, Rareş Sgondea, Vladimir Gugea, Vlad Plăstoi, Marian Sprîncenatu, Ayan Irod. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

CAMPIONATUL NATIONAL – U14 MASCULIN
Grupa D / Turneul 3

Ploiești, Sala Olimpia
10-11 Decembrie 2022

Sâmbătă, 10.12.2022, Ora 10.00
CSM Târgu Jiu – CSM Petrolul Ploieşti 27-110
Sâmbătă, 10.12.2022, Ora 16.00
CSM Târgu Jiu – ACS Wild Cats Baia Mare 38-59
Duminică, 11.12.2022, Ora 12.00
CSM Târgu Jiu – ACSB Şoimii Albi Bucureşti 58-34

Comment here