Lupte

Luptătorii juniori de la CSM Târgu Jiu medaliați la Cupa ”Hercules”. Denis Frumușelu, locul 2 la categoria 95 de Kg, Rebeca Turbatu, locul 2 la categoria 36 de Kg și Mario Ilinca, locul 3 la categoria 52 de Kg

Cei mai tineri dintre luptătorii CSM Târgu Jiu au participat în acest weekend la Cupa ”Hercules”, competiție ajunsă la ediția a-22-a și care s-a desfășurat la Băile Herculane, în perioada 9-11 decembrie. Toți cei trei luptătorii ai CSM Târgu Jiu, pregătiți de Mădălin Gorjanu, au urcat pe podium la Cupa Hercules: Denis Frumușelu, locul 2 la categoria 95 de Kg, Rebeca Turbatu, locul 2 la categoria 36 de Kg și Mario Ilinca, locul 3 la categoria 52 de Kg. A fost ultima competiție din acest an la care au participat luptătorii CSM Târgu Jiu.

Peste 200 de sportivi din toată țara au participat la Cupa ”Hercules”, una dintre cele mai puternice competiții amicale pentru copiii sub 17 ani. Printre acești luptători s-au numărat și sportivii de la CSM Târgu Jiu: Rebeca Turbatu, la categoria 36 de Kg, Mario Ilinca, la categoria 52 de Kg și Denis Frumușelu, la categoria 95 de Kg. Bilanțul a fost unul extrem de bun, având în vedere că Rebeca și Mario sunt abia la început de drum. Sportivii pregătiți de Mădălin Gorjanu au avut o evoluție remarcabilă la acest turneu. Denis Frumușelu a fost la un pas de câștiga la categoria sa de greutate. Denis a terminat concursul pe locul 2 la categoria 95 de Kg, în timp ce Mario Ilinca, debutant, a avut și el o evoluție foarte bună și a reușit să urce pe podium. Mario a terminat pe locul 3 la categoria 52 de Kg. Și Rebeca Turbatu, ca debutantă, a avut o evoluție de excepție. Rebeca a obținut locul 3 la categoria 36 de Kg. Mădălin Gorjanu și-a felicitat sportivii pentru rezultatele obținute la Cupa ”Hercules”.

Mădălin Gorjanu, antrenor coordonator secția de lupte a CSM Târgu Jiu: ”La acest turneu au fost prezenți peste 200 de copii din toate colțurile țării, ceea ce arată importanța acestei competiții. Mă bucur că am participat anul aceasta cu acești talentați sportivi, care sunt la început de drum. Vreau să-i felicit pe sportivii mei pentru evoluțiile de la acest turneu, iar rezultatele obținute ne dau încredere pentru viitor!”

Comment here