HandbalJuniori

Trofeul Oltenia Juniori 4, Ediția 8. Juniorii 4 CSM Târgu Jiu au încheiat anul cu două meciuri în cadrul Turneului 2 de la Drobeta Tr. Severin

Echipa de handbal masculin juniori 4 a CSM Târgu Jiu a încheiat anul cu două meciuri în cadrul Turneului 2, disputat la Drobeta Turnu Severin. Duminică, 11 decembrie, în Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin, tinerii handbaliști gorjeni, pregătiți de Vali Popescu, s-au confruntat cu colegii lor de la LPS Târgu Jiu, în prima confruntare a zilei, iar în cea de a doua partidă au jucat împotriva echipei CS Viitorul Pitești.

Din grupa în care a fost repartizată CSM Târgu Jiu, mai fac parte LPS Târgu Jiu, CSS Craiova, ACS Danubius Corabia, CSS Drobeta Turnu Severin și CS Viitorul Pitești.

Așa cum era de așteptat copii s-au bucurat din plin de acest ultim turneu al anului și au oferit un handbal de calitate. Au alergat, au luptat pentru fiecare minge și s-au bucurat la fiecare reușită. Au fost două meciuri în care antrenorul gorjean a rulat tot lotul avut la dispoziție. Vali Popescu și-a felicitat jucătorii pentru modul în care jucătorii săi au abordat turneul de Drobeta Turnu Severin. 

Vali Popescu, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori 4: ”Au fost două meciuri foarte bune, în care au evoluat toți copii. Mă bucur că  au respectat câteva lucruri pe care le-am repetat la antrenament și că au abordat meciurile cu multa seriozitate, iar pentru asta vreau să-i felicit”.

JUNIORI 4
TROFEUL OLTENIA
Ediția 8 – 2022-2023
Turneul 2 Masculin
Drobeta Turnu Severin, Sala Polivalentă
Duminică, 11.12.2022
Ora 11.10 CSM Târgu Jiu – LPS Târgu Jiu
Ora 14.40 CSM Târgu Jiu – CS Viitorul Pitești

CSM Târgu Jiu Juniori 4: David Bîrlete, Cătălin Popescu, Mihai Bordușanu, Bogdan Ștefurac, Mihnea Ciobanu, David Popara, Mihai Ularu, Robert Guran, Ștefan Stănoiu Cazacu, Alexandru Penescu, Patrick Ularu, Tudor Manda, Tudor Vladimir, Darius Beuran, Vlad Călinoiu. Antrenor: Vali Popescu.

Următorul turneu al juniorilor 4 se va disputa la mijlocul lunii ianuarie 2023.

Comment here