BaschetJuniori

Turneul 2, Grupa F / Baschetbaliștii U15 CSM Târgu Jiu, turneu la Oradea (29-30 octombrie)

Echipa de baschet masculin U15 a CSM Târgu Jiu se va deplasa la finalul acestei săptămâni la Oradea, acolo unde se dispută meciurile din Turneul 2 din Grupa F, serie din care mai fac parte CSM CSU Oradea, ACS Baller Bucureşti şi CSS Târgu Jiu. Partidele turneului din Arena ”Antonio Alexe” se vor juca pe 29 și 30 octombrie.

”Pentru mine, turneul de la Oradea, este important doar din punct de vedere calitativ. Vreau să văd că ceea ce am lucrat, în cele cinci săptămâni de la turneul precedent, vom pune și în practică”, a declarat Adrian Roşu, expert sportiv, coordonatorul secţiei de baschet a CSM Târgu Jiu, care este și antrenorul Grupei U15. Secţia de baschet a CSM Târgu Jiu are din acest sezon, în premieră, la masculin, o grupă de juniori U15, care a fost înscrisă în Campionatul Naţional.

Adrian Roşu, antrenor Grupa U15: ”Turneul 2 ne aduce, din nou, în fața în față cu aceleași echipe ca și în cel precedent. Sunt echipe bune, care deocamdată ne sunt superioare. Pentru mine, turneul de la Oradea, este important doar din punct de vedere calitativ. Vreau să văd că ceea ce am lucrat, în cele cinci săptămâni de la turneul precedent, vom pune și în practică și că nu vom repeta greșelile din turneul precedent. În ce masură vom reuși să facem acest lucru, nu știu, dar băietii au șansa să îmi demonstreze. Tot ce pot să zic înainte de turneu este că suntem pe un trend ascendent și că văd dedicarea jucătorilor în a deveni mai buni pe zi ce trece, iar acest lucru mă bucură cel mai mult. Îmi place competivitatea din ochii lor, văd cum își doresc să ajungă jucători profesioniști și că nu fac baschet doar ca să treacă timpul. Este exact mindset-ul pe care-l cultiv și îmi place că dă roade. Sper ca și atunci când vor începe meciurile vor fi la fel de competitivi și se vor bate pentru fiecare minge. La final, indiferent de scor, îmi doresc doar să fiu mulțumit de calitatea executării planului de joc și de atingerea obiectivelor de turneu și să-i văd pe copii mulțumiți de ei înșiși”.

CSM Târgu Jiu U15: Aurelian Lucian Toma, David Nicolae Scrădeanu, Rareş Viorel Plăstoi, Arin Florian Plăstoi, Daniel Popescu, Ştefan Daviţoiu, Vladimir Ioan Huzu, Robert Marian Isvoranu, Rareş Toma Bălu, Darius Adrian Anuţa, Robert Daniel Andrei, Vlad Nicolae Bordînc, Antonio Mihai Vlădoiu, Patrik Constantin Logăscu, Luca Andrei Muntean, Vlad Ioan Rădulea, David Rujenescu, Răzvan Ştefan Tătaru, Călin Ştefan Morman. Antrenor: Adrian Roşu. 

 

JUNIORI U15 MASCULIN
Turneul 2 / Grupa F
Oradea 29-30 octombrie 2022
Arena ”Antonio Alexe”
Sâmbătă, 29.10.2022 / Ora 11.00 

CSM Târgu Jiu – ACS Baller București
Sâmbătă, 29.10.2022 / Ora 18.00
CSM Târgu Jiu – CSM CSU Oradea
Duminică, 30.10.2022 / Ora 10.00
CSM Târgu Jiu – CSS Târgu Jiu

 

Comment here