HandbalJuniori

Turneu Juniori 4 Zonă Târgu Jiu / CSM Târgu Jiu Juniori 4, două victorii în prima etapă zonală

Debut cu dreptul în primul turneu oficial al anului pentru echipa de handbal masculin juniori 4 a CSM Târgu Jiu. Echipa pregătită de Vali Popescu a înregistrat două victorii, 27-20 cu LPS Târgu Jiu, şi 32-31 cu ACS Danubius Corabia în prima etapă a Turneului de Zonă de la Târgu Jiu. Din seria în care a fost repartizată CSM Târgu Jiu mai fac parte LPS Târgu Jiu, ACS Danubius Corabia, CSS Craiova și CSS Drobeta Turnu Severin. 

Un debut foarte bun, promiţător pentru tineri handbalişti de la CSM Târgu Jiu în prima etapă zonală din acest an. Au aşteptat cu nerăbdare acest turneu, iar asta s-a văzut în teren, acolo unde copii pregătiţi de Vali Popescu au înregistrat două victorii. Talentaţi şi ambiţioşi, micuţii handbalişti au pornit bine sezonul cu o victorie în faţa celor de la LPS Târgu Jiu, scor 27-20. Dacă în primul, cu LPS, elevii lui Vali Popescu au trecut destul de uşor de cealaltă echipă din Târgu Jiu, în meciul doi, gorjenii au tras din greu pentru a obţine victoria. Una la limită, scor 32-31 cu ACS Danubius Corabia, într-un meci extrem de echilibrat. Prima repriză a fost adjudecată de CSM Târgu Jiu cu 10-8. În repriza secundă, echipa oaspete a fost cea care s-a impus, scor 13-11. Astfel, ultima repriză a început de pe picior de egalitate, la general scorul fiind 21-21. Egalitatea a persistat până aproape de final, gorjenii fiind cei care au avut un final de meci mai bun. Scor 11-10 în actul trei şi la general CSM Târgu Jiu a câştigat cu 32-31 cu Danubius Corabia.

Vali Popescu, antrenor juniori 4 CSM Târgu Jiu: „Două jocuri foarte bune pentr noi. Meciul cu Corabia a fost puternic, un meci în care copii de la CSM Târgu Jiu au avut multă determinare, şi-au dorit foarte mult să câştige, ceea ce s-a şi întâmplat în final. Mă bucur pentru ei că au luptat până la final şi îmi doresc să-i văd la fel de determinaţi la toate meciurile ce vor urma”.

Campionatul Național Juniori 4
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
TURNEU ZONĂ

MECI 1
02.04.2022 Ora 13.00 CSM Târgu Jiu – LPS Târgu Jiu 27-20 (7-6, 13-7, 7-8)

CSM Târgu Jiu: Darius Beuran, David Bîrlete 4g, Vlad Călinoiu 2g, Mihnea Ciobanu 1g, Robert Guran 6g, Tudor Manda, Vlad Mezdrea, Andrei Mornea, David Honcioiu 6g, Ianis Penescu, Cătălin Popescu 6g, Ștefan Stanoiu, Mihai Ularu. Antrenor: Vali Popescu.

MECI 2
03.04.2022 Ora 18.00 CSM Târgu Jiu – ACS Danubius Corabia 32-31 (10-8, 11-13, 11-10)

CSM Târgu Jiu:  Vlad Mezdrea, Mihnea Ciobanu, Tudor Manda, Darius Beuran, Cătălin Popescu 8g, Mihai Ularu 5g, Ianis Penescu, David Honcioiu 6g, Robert Guran 7g, Andrei Mornea, Ștefan Stanoiu, David Bîrlete 3g, Vlad Călinoiu 3g. Antrenor: Vali Popescu.

Comment here