HandbalJuniori

Turneu Junioare 4 / Rm. Vâlcea, 11-12 iunie / CSM Târgu Jiu, debut în Grupa II cu CS Drobeta Turnu Severin

Echipa de handbal feminin junioare 4 a CSM Târgu Jiu va debuta vineri, 11 iunie, în turneul regional din Campionatul Național rezervat junioarelor 4. Echipa pregătită de Adrian Eremia a fost repartizată în Grupa II alături de CS Chimia Râmnicu Vâlcea, CSS Drobeta Turnu Severin și CSM Slatina. Prima partidă pentru CSM Târgu Jiu este programată vineri, 11 iunie, de la ora 16:50 împotriva echipei CS Drobeta Turnu Severin.

Campionatul Național rezervat junioarelor 4 a debutat la finalul lunii mai, cu faza locală. Pe 30 mai, echipa antrenată de Adrian Eremia a reușit să treacă de junioarele 4 de la LPS Târgu Jiu cu scorul de 25-23, pe reprize a fost 8-7, 7-6, 10-10. Victoria le-a asigurat elevelor pregătite de Adrian Eremia calificarea în următoarea fază a competiției.

După debutul cu echipa din Severin, CSM Târgu Jiu va juca, sâmbătă, 12 iunie, celelalte două partide din grupă. Mai întâi, de la ora 11:40 cu CSM Slatina, iar de la ora 17:30, handbalistele din Târgu Jiu vor juca cu echipa gazdă, CS Chimia Rm. Vâlcea.

Dan Ilieș, expert sportiv, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu: „Așa cum și-a propus încă de la început, CSM Târgu Jiu pune accent în special pe dezvoltarea grupelor de copii și juniori. Ne dorim să acoperim toate grupele de vârstă și să participăm în Campionatele Naționale organizate de către FRH pe toate segmentele.Obiectivul nostru pe termen lung este acela de a crește proprii sportivi și de a promova juniorii către echipele de seniori ale Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu”.

Antrenorul junioarelor, Adrian Eremia, se așteaptă la un turneu dificil, dar speră să obțină calificarea la turneul semifinal.

Adrian Eremia: „După un an și jumătate de pauză este greu de estimat nivelul la care se află aceste echipe.Nu mi s-a impus un obiectiv, dar vom face tot ce ne stă în putință să ne calificăm la turneul semifinal. E greu, pentru că, de exemplu, Slatina, are 4-5 jucatoare care au jucat la turneul final de junioare 3”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Cleopatra Pîslaru, Ana Bîrlete, Maria Cîrciumariu, Sorana Sîrbu, Daria Tâlmăcel, Elena Bușe, Elena Ivașcu, Diana Ștefu, Andreea Mindoiu, Alisia Grama, Daria Rus, Raisa Copocean, Cătălina Ungureanu, Ana Popescu, Elena Popescu, Alexandra Perpegel. Antrenor: Adrian Eremia.

Program:
Vineri, 11 iunie – ora 16:50
CSM Târgu Jiu – CSS Drobeta Turnu Severin
Sâmbătă, 12 iunie, ora 11:40
SCSM Târgu Jiu – CSM Slatina

Sâmbătă, 12 iunie, ora 17:30
CSM Târgu Jiu – CS Chimia Rm. Vâlcea

Comment here