HandbalJuniori

Turneu Junioare 4 / Rm. Vâlcea, 11-12 iunie / CSM Târgu Jiu a remizat, scor 16-16, cu CS Drobeta Turnu Severin

Echipa de handbal junioare 4 a CSM Târgu Jiu a terminat la egalitate primul meci disputat în cadrul turneului regional din cadrul Campionatului Naţional. Echipa pregătită de Adrian Eremia a remizat, scor 16-16, cu CS Drobeta Turnu Severin.

Micuţele handbaliste de la Târgu Jiu au început mai bine meciul şi au condus în permanenţă pe tabela de marcaj în prima parte a jocului. Jucătoarele pregătite de Adrian Eremia au câştigat prima parte a meciului cu 5-2. Repriza secundă a aparţinut celor de la CS Drobeta Turnu Severin, care s-au impus cu 9-5. Ultima parte a meciului a fost una echilibrată, cu răsturnări de situaţie. CSM Târgu Jiu a condus cu 2-0, dar Severinul a întors rezultatul pe tabelă, scor 2-3. Gorjencele nu au cedat şi au revenit la conducere, scor 5-3. Severinul a egalat la 5, dar ultima acţiune notabilă a meciului a adus şi golul cu care CSM Târgu Jiu a câştigat ultima parte a meciului cu scorul de 6-5, iar scor final a fost 16-16. Raisa Copocean a fost cea mai bună jucătoare a CSM Târgu Jiu cu 9 goluri marcate.

LOT CSM TÂRGU JIU: Elena Ivașcu, Cătălina Ungureanu 1g, Daria Tâlmăcel, Sorana Sîrbu, Ana Bîrlete, Alisia Grama, Elena Popescu 3g, Diana Ștefu, Maria Cîrciumariu 1g, Cleopatra Pîslaru 2g, Elena Bușe, Daria Rus, Andreea Mindoiu, Ana Popescu, Raisa Copocean 9g. Antrenor: Adrian Eremia.

CSM Târgu Jiu va juca, sâmbătă, 12 iunie, celelalte două partide din grupă. Mai întâi, de la ora 11:40 cu CSM Slatina, iar de la ora 17:30, handbalistele din Târgu Jiu vor juca cu echipa gazdă, CS Chimia Rm. Vâlcea. CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa II alături de CS Chimia Râmnicu Vâlcea, CSS Drobeta Turnu Severin și CSM Slatina.

Program:
Vineri, 11 iunie – ora 16:50
CSM Târgu Jiu – CSS Drobeta Turnu Severin 16-16
Sâmbătă, 12 iunie, ora 11:40
CSM Târgu Jiu – CSM Slatina

Sâmbătă, 12 iunie, ora 17:30
CSM Târgu Jiu – CS Chimia Rm. Vâlcea

Comment here