Lupte

Turneu de calificare la lupte libere / Târgoviște, 11-14 martie/ Alexandru Beşliu s-a calificat la turneele finale de seniori, atât în Campionatul Naţional, cât şi în Cupa României

Luptătorul gorjean Alexandru Beşliu, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, pregătit de antrenorii Mădălin Gorjanu şi Ştefan Tănase, s-a calificat atât pentru Turneul Final al Campionatului Naţional de Seniori, cât şi pentru finala Cupei României la Seniori. Competiţia s-a desfăşurat în perioada 11-14 martie, în Sala Sporturilor din Târgoviște.

Alexandru Beşliu, talentatul luptător gorjean a revenit în forţă pe saltea. La primul concurs din 2021, sportivul a reuşit un parcurs excelent în turneul de calificare de la Târgovişte. Graţie evoluţiei sale, Alex Beşliu, care a intrat pe saltea la categoria 97 kg, s-a calificat la turneele finale de seniori, atât în Campionatul Naţional, cât şi în Cupa României.

Alex, felicitări pentru calificare. Cum a fost revenirea pe saltea la primul concurs al anului?

Alexandru Beşliu: Mulțumesc. Pentru mine, revenirea pe saltea a fost una foarte mult aşteptată. A trecut destul de mult timp de la ultimul concurs, cel din 2020, de la finalul lunii noiembrie, şi chiar eram nerabdător să lupt cât mai repede.

Este clar că ai fost nerăbdător. Ai avut emoţii?

Alexandru Beşliu: Desigur, am avut emoţii, mai ales că a fost un turneu de seniori, iar emoţiile au fost mult mai puternice. Chiar dacă emoţiile nu au încetat să apară, am luptat cât am putut de bine şi am reuşit să mă calific pentru campionatul final şi pentru Cupa României.

Ce urmează pentru tine?

Alexandru Beşliu: Pe 19 martie urmează un alt campionat de calificări, de acestă dată pentru juniori, unde merg cu speranţă şi încredere deplină că voi reuşi să mă calific şi acolo la turneele finale.

Comment here