Baschet

La mulți ani, Alexandru BERCA! Baschetbalistul CSM Târgu Jiu împlinește, astăzi, 23 de ani

Sărbătoritul zilei de astăzi este Alexandru Berca. Baschetbalistul gorjean împlinește astăzi 23 de ani. La zi aniversară îi urăm sănătate, fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor! La mulți ani, Alexandru Berca!

La mulţi ani, Alex! Cum petreci de ziua ta?

Alexandru Berca: Mulțumesc. De ziua mea voi petrece cam patru ore în sală pentru pregatirea turneului de la Timișoara. Restul zilei, după antrenemente, voi fi alături de iubita mea, de familie și prietenii mei, alături de persoanele care chiar contează.

Alex, a trecut prima parte a campionatului. O concluzie după turul de campionat. Se putea mai mult?

Alexandru Berca: Ne așteptam ca prima parte a campionatului să fie diferită, datorită sistemului și condițiilor sanitare, doar că din alte puncte de vedere nu a fost așa cum ne așteptam noi să fie. CSM Târgu Jiu a arătat însă că poate face față unor echipe de tradiție, drept dovadă stau victoriile cu Steaua și Dinamo. În acest club chiar există potențial, iar personal am încredere în oamenii din conducere!

Vine returul. Cu ce obiective plecaţi la drum în partea a doua a campionatului?

Alexandru Berca: Obiectivul nostru rămâne menținerea în Liga Națională, iar evolutia să fie diferită față de prima parte a campionatului.

Pe plan personal ce îți dorești de la 2021? Ești sănătos, pregătit?

Alexandru Berca: Sunt sănătos, totul este bine, nu pot spune că situația este chiar roz, dar sunt convins că vor veni și vremuri mai bune pentru mine. Pe plan personal îmi doresc să evoluez cât mai bine, să îmi îmbunătățesc jocul, și știu că pot să fac asta. În general trebuie să ai încredere în tine, în potențialul tău, dar sunt și unele persoane care îmi acordă încrederea de care am nevoie și aici vreau să mulțumesc familiei mele și iubitei mele pentru sprijin, sunt persoanele care conteaza cel mai mult pentru mine.

Data nașterii : 12.03.1998
Localitate: București
Poziția : Extremă/Shooting guard
Activitate: Multiplu campion şi medaliat la toate categoriile de vârstă la nivel juvenil cu CSS Târgu Jiu, unde a început şi cariera baschetbalistică. A debutat la  nivel de seniori la Energia şi a mai trecut prin curtea titratelor echipe CSU Piteşti şi U BT Cluj. A mai evoluat și pentru ACS Târgu Jiu.

Comment here