Lupte

Turneu de calificare la lupte libere / Târgoviște, 11-12 martie/ Mădălin Gorjanu: Sper ca cei doi sportivi, Alex Beșliu și Eduard Popescu, să aibă evoluții foarte bune și să se califice la faza finală

Sala Polivalentă din Târgoviște programează joi și vineri, 11-12 martie, turneul de calificare pentru Cupa României și Finala Campionatului Național de seniori la lupte libere. Antrenorul secției de lupte libere a CSM Târgu Jiu, Mădălin Gorjanu, face deplasarea la Târgoviște cu cei doi sportivi cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, Alexandru Beșliu și Eduard Popescu.

La Târgoviște, la turneul de calificare, Alexandru Beșliu va intra pe saltea la categoria 97 kg, în timp ce Eduard Popescu va concura la categoria 125 kg. Mădălin Gorjeanu, antrenorul care-i pregătește pe Alex și Eduard, speră ca cei doi sportivi să treacă cu bine peste calificări și să ajungă la turneul final, acolo unde își dorește să-i vadă pe podium.

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte a CSM Târgu Jiu: După un prim turneu la U15, încep și competițiile la nivel de senori în acest an. Așteptăm cu mare interes prima competiție din 2021, pentru a vedea cum stăm dupa pregatirea pe care am facut-o în iarnă. La Târgoviște este un turneu de calificare pentru CN de Seniori și cu siguranță nu va fi deloc ușor pentru cei doi sportivi, care sunt încă juniori, pentru că ei se vor lupta cu sportivi mult mai experimentați. Eu sper ca cei doi să aibă evoluții bune, spre foarte bune, și să se califice la faza finală. Având în vedere anul excepțional pe care cei doi l-au avut, aici mă refer la 2020, eu sper că, atât Alex Beșliu, cât și Eduard Popescu, vor repeta performațele de anul trecut de la juniori și U23, iar pentru Campionatele Naționale de Seniori, o clasare pe podium ar fi ceva senzațional.

Comment here