Lupte

Turneu de calificare la lupte libere / Târgoviște, 11-12 martie/ Alex Beșliu: De la Târgoviște vreau să vin învingător, pentru a mă putea califica la finala campionatului național de seniori

Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, revine pe saltea la categoria 97 de kg în cadrul turneului de calificare pentru Cupa României și Finala Campionatului Național de seniori la lupte libere. Este prima competiție la nivel de seniori în 2021. Turneul se va desfășura în perioada 11-12 martie, la Târgoviște.

La Târgoviște, la turneul de calificare, Alexandru Beșliu va intra pe saltea la categoria 97 kg. Alexandru Beșliu ne-a declarat că se simte pregătit pentru confruntările de la Târgoviște. Luptătorul gorjean ne-a spus și care sunt planurile sale pentru 2021.

Alex, gata cu pauza competițională. Săptămâna asta încep competițiile și la seniori. Ce planuri ai pentru primul turneu, cel de la Târgoviște? Pregătit de revenirea pe saltea?

Alexandru Beșliu: Da, sunt destul de pregătit pentru revenirea pe saltea și sper să se și vadă acest lucru. De la Târgoviște, de la primul turneu al anului, am de gând să revin acasă învingător. Vreau să mă impun împotriva adversarilor mei, pentru a mă putea califica la finala campionatului național de seniori.

Esti foarte optimist și încrezător. De unde vine această încredere?

Alexandru Beșliu: Această încredere vine datorită faptului că muncesc foarte mult pentru îndeplinirea obiectivelor propuse. Sper ca munca mea să fie transpusă în rezultate.

Ce obiective ți-ai propus pentru 2021?

Alexandru Beșliu: Vreau ca în acest an să-mi depășesc performanțele de anul trecut și sper să vin acasă de la fiecare competiție numai cu medalia de aur.

Comment here