BaschetJuniori

TURNEU Baschet Masculin U14 la Târgu Jiu. Program turneu. Răzvan Bratoloveanu:”Obiectivul nostru este să jucăm cât se poate de bine, iar elevii mei să se bucure de baschet”

Tineri baschetbaliști ai echipei U14 masculin vor evolua în ultimul turneu al anului, pe teren propriu. CSM Târgu Jiu este gazda turneului 3 din Grupa 7 din cadrul Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă. Duminică, 19 decembrie, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, echipa pregătită de Răzvan Bratoloveanu se va confrunta cu ABC Galactica Brașov și CSS Sighetu Marmației.

Răzvan Bratoloveanu, antrenor CSM Târgu Jiu U14 baschet masculin: ”Urmează ultimul turneu din acest an, un turneu pe care-l organizăm pe teren propriu, așadar vom avea parte și de ajutorul publicului, care sper eu să-i motiveze pe băieții mei. Am reușit să ne pregătim din ce în ce mai bine în ultima perioadă, mai ales după după turneul susținut la Târgu Mureș. Așa cum spuneam și înainte de precedentul turneu, ne dorim să facem un mic progres la fiecare meci. Le-am explicat băieților mei că trebuie să dea totul pe teren, să facă ceea ce poate fiecare cel mai bine în teren. Indiferent de adversar vom încerca să jucăm un baschet de calitate. Noi nu avem presiunea rezultatului pentru că suntem la început de drum și fiecare trebuie să își propună să joace cât mai bine și, în anumite momente, să se autodepășească. Întâlnim două echipe cu tradiție în baschetul juvenil, CSM Sighetu Marmației și Galactica Brașov, echipe care vin la Târgu Jiu cu gândul la victorie. Obiectivul nostru este să jucăm cât se poate de bine, elevii mei să se bucure de baschet și, de ce nu, să încercăm să obținem și rezultate pozitive”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Rareș Plăstoi, Arin Plăstoi, David Scrădeanu, Radu Alexandru Popescu, Daniel Popescu, Lucian Toma, Patrick Logăscu, Robert Daniel Andrei, Robert Isvoranu, Rareş Sgondea, Rareș Toma Bălu, Alexandru Diaconu. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

Campionatul Național Juniori U14
Grupa 7 / Turneu 3 
Sala Sporturilor Târgu Jiu
Duminică 19.12.2021

Ora 09.00 CSM Târgu Jiu – ABC Galactica Brașov
Ora 15.30 CSM Târgu Jiu – CSS Sighetu Marmației
Ora 12.30 ABC Galactica Brașov – CSS Sighetu Marmației

Comment here