Baschet

LNBM, Etapa 12 / Sâmbătă, 18 decembrie, ora 18.30 / CSM Târgu Jiu – CSM Focșani / Claudiu Alionescu: „Sper ca sâmbătă să ne bucurăm de încă o victorie” / REGULI ACCES

Sâmbătă, 18 decembrie, baschetbaliștii seniori ai CSM Târgu Jiu revin în Sala Sporturilor din Târgu Jiu pentru confruntarea cu CSM Focșani. Jucătorii pregătiți de Jordanco Davitkov vor să își treacă în cont a cincea victorie din acest sezon. Meciul, care contează pentru etapa a-12-a din LNBM, este programat pentru ora 18.30. 

După deplasarea de la Pitești, CSM Târgu Jiu revine în Sala Sporturilor din Târgu Jiu pentru confruntarea cu CSM Focșani. Claudiu Alionescu a prefațat confruntarea cu CSM Focșani. Antrenorul secund se așteaptă la un meci greu contra celor din Focșani, dar este convins că baschetbaliștii grupării gorjene vor avea o cu totul altă exprimare în teren față de meciul de la Pitești. 

Claudiu Alionescu, antrenor secund CSM Târgu Jiu: „Întâlnim o echipă care exprimă un baschet foarte bun. Drept dovadă stau victoriile cu Constanța, în deplasare, și cea din ultima etapă de acasă, cu Dinamo. Două victorii ce la o primă vedre ar părea surprinzătoare, însă Focșani are în componență câțiva jucători de certă valoare, atât străini, cât și români. Noi venim după un meci nu foarte productiv statistic, cel de la Pitești, și trebuie să ne ridicam nivelul jocului pentru a câștiga. Sunt convins că vom avea o evoluție mult mai bună acasă, vom pregăti foarte bine jocul și sper ca sâmbătă la final lui să ne bucurăm de înca o victorie. Pentru asta avem nevoie de concentare în apărare, decizii corecte în atac și să limitam numărul mingilor pierdute ușor ce se transformă în puncte simple pentru adversari”.

Pentru CSM Târgu Jiu se anunță un meci foarte important în economia finală a clasamentului. Gorjenii vor în play-off, iar o victorie contra celor de la Focșani le-ar mări considerabil șansele de a prinde un loc de paly-off.  Adrian Roșu are încredere în băieții lui Davitkov că vor obține un nou succes în Liga Națională.

Adrian Roșu, coordonator secția de baschet CSM Târgu Jiu: „Meciul cu Focșani va fi unul foarte dificil. Venim după un meci, cel de la Pitești, în care nu prea ne-a mers mai nimic, dar sunt convins că echipa se va redresa până la ora meciului cu Focșani și va face un meci bun. Am încredere că vom câștiga acest meci, dar din nou, totul depinde de cât de bine putem menține o constanță în joc. Așteptăm și sprijinul suporterilor pentru această confruntare foarte importantă pentru noi”.

BASCHET MASCULIN LNBM
ETAPA 12 – SÂMBATA 18.12.2021
Sala Sporturilor Târgu Jiu
ORA 18.30 FRB TV – Live

CSM Târgu Jiu – CSM Focșani

REGULI ACCES

Condiții de participare a spectatorilor la meciul cu CSM Focșani

CSM Târgu Jiu anunță că pentru meciul de baschet contând pentru etapa a 12-a din Liga Națională de Baschet Masculin, pe care îl va disputa în data de 18 decembrie 2021, ora 18:30, în compania celor de la CSM Focșani, se vor pune în vânzare bilete până la ocuparea a 50% dintre locurile disponibile în tribuna Sălii Sporturilor din Târgu Jiu. Având în vedere numărul limitat de locuri, prioritate vor avea abonații clubului nostru.

Vă reamintim că prețul tichetelor de acces este de 15 Lei – acces general, iar pentru copiii cu vârsta de până la 18 ani accesul este liber, iar intrarea se face doar prin prezentarea unui act doveditor, spre exemplu carte de identitate, acolo unde este cazul, sau carnetul de elev. La atingerea numărului maxim de spectatori admis în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, accesul în incintă va fi restricționat, astfel încât să se respecte prevederile legale în vigoare. De asemenea, în cadrul Regulilor generale aplicabile evenimentelor sportive în aer liber și în spații închise ce se regăsesc în cuprinsul Ordinului comun MTS/MS nr. 535/1.505/2021, se prevede că: „Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv”.

Comment here