Baschet

Turneu 8 Liga Națională / Timișoara, 14-17 martie / CSM Târgu Jiu – CSM Galați, astăzi, ora 16.00 – LIVE pe FRBTV

CSM Târgu Jiu va juca astăzi, la Timișoara, cel de al doilea meci din cadrul turneului 8 din Liga Națională. La nici 24 de ore distanță de meciul cu SCM Timișoara, formația antrenată de Claudiu Alionescu va juca împotriva echipei CSM Galați. Meciul este programat pentru ora 16.00. Confruntarea poate fi urmărită pe canalul Federației Române de Baschet, FRBTV.

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au parte de un meci extrem de important în compania echipei CSM Galați. Cele două echipe sunt despărțite de doar un punct în clasament. CSM Galați a acumulat 18p, iar CSM Târgu Jiu este la cota 17p. Gorjenii vor cu orice preț victoria, un succes ar însemna enorm în economia finală a clasamentului. Neparticiparea echipei CSM Oradea la acest turneu a dat peste cap programul echipelor. CSM Târgu Jiu pare ușor dezavantajată de acest program. CSM Galați a jucat în prima zi a turneului, pe 14 martie, contra celor de la CSM Timișoara, meci pierdut de gălățeni, scor 57-74. Gălățenii au avut, ieri, o zi de pauză, în timp ce gorjenii au jucat cu SCM Timișoara. Deși duelul cu CSM Galați a fost programat inițial pentru 17 martie, meciul se va juca astăzi, 16 martie de la ora 16.00. Astfel, echipa antrenată de Claudiu Alionescu va juca la mai puțin de 24 de ore distanță de meciul cu Timișoara. Antrenorul gorjean speră ca jucătorii săi să se poate recupera cât mai bine pentru acest meci extrem de important.

Claudiu Alionescu: Urmează un nou meci foarte dificil, în special din punct de vedre fizic. Jucăm în mai puțin de 24 de ore de la meciul cu Timișoara, iar Galațiul este o echipă agresivă și atletică. Sper să ne recuperăm cât mai bine, iar la ora meciului să putem presta un joc mai constat pe toată durata lui.

Comment here