Handbal

Trofeul ”Oltenia”, Ediția 9, Turneul 2. Junioarele 4 CSM Târgu Jiu, două victorii în turneul de la Pitești. Galerie Foto+Video

Echipa de handbal feminin Junioare 4 a CSM Târgu Jiu, pregătită de fostul handbalist Ionuț Mazilu, a câștigat ambele partide disputate în Turneului 2 din din cadrul ediției cu numărul 9 Trofeul ”Oltenia” la handbal feminin, turneu rezervat categoriei de vârstă junioare 4. Micuțele handbaliste de la CSM Târgu Jiu s-ai impus fără probleme în fașa celor de la CSS Corabia și Viitorul H2O Pitești. ”A fost un turneu reușit. Fetele au făcut două jocuri bune, cu determinare și ambiție”, ne-a declarat antrenorul Ionuț Mazilu, încântat de evoluția elevelor sale.

Echipa de handbal feminin Junioare 4 a CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa A, alături de CSS Corabia, CS Novaci, CSM Slatina, Viitorul H2O Pitești și CS Iulius Confas Craiova. În cadrul Turneului 2, CSM Târgu Jiu a jucat două partide, ambele confruntări s-au disputat sâmbătă, 25 noiembrie. Ambele meciuri au fost la discretia elevelor lui Ionuț Mazilu,

În prima partidă din acest turneu sâmbătă, gorjencele au trecut fără probleme cu CSS Corabia. Elevele lui Ionuț Mazilu au jucat apoi cu echipa gazdă, Viitorul H2O Pitești. Un alt meci dominat de tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu. Pentru Ionuț Mazilu, turneul de la Pitești a fost un bun prilej de a urmări la lucru toate componentele din cadrul lotului. Ionuț Mazilu a fost încântat de evoluția elevelor sale.

Ionuț Mazilu, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 4: ”A fost un turneu reușit. Fetele au făcut două jocuri bune, cu determinare și ambiție. Am rulat tot lotul avut la dispoziție. De la meci la meci creștem viteza de pasare și reușim să eliminăm greșelile din meciurile trecute. Mai avem mult de lucru, dar pentru asta ne antrenăm zi de zi”.

JUNIOARE 4
TROFEUL OLTENIA
Ediția 9 – 2023-2024
Turneul 2 Feminin
Pitești, Sala de Sport a Școlii Gimnaziale ”Mircea cel Bătrân”
Grupa A
Sâmbătă, 25.11.2023
Ora 11.40 CSM Târgu Jiu – CSS Corabia 31-4
Ora 14.00 CSM Târgu Jiu – Viitorul H2O Pitești 25-8

CSM Târgu Jiu: Miruna Popescu, Carla Logăscu, Raisa Ion, Alesia Cioi, Ana Pănoiu, Gabriela Anuțoiu, Tiana Constantinescu, Loredana Cupă, Ștefania Foca, Ștefania Daia, Teodora Spînu, Daria Cosacu, Anastasia Poenaru, Andra Avramescu, Evelina Lupuleț, Alexia Bobei. Antrenor: Ionuț Mazilu.

Comment here