Baschet

LNBM Getica95, Etapa 10. Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu vs. Dinamo București. Americanul Cameron Oluyitan ar putea debuta cu Dinamo

CSM Târgu Jiu începe astăzi returul din sezonul regulat din Liga Națională de Baschet Masculin Getica95. Baschetbaliștii gorjeni se vor confrunta cu Dinamo București. Meciul contează pentru etapa a 10-a din Grupa A și va începe la ora 18.00. La partida de astăzi este așteptat și debutul baschetbalistului american Cameron Ayodeji Oluyitan. ”Mă consider pregătit pentru meciul de sâmbătă”, a declarat noua extremă a CSM Târgu Jiu la conferința de presă premergătoare partidei cu Dinamo.

Prezent la conferința de presă premergătoare partidei de sâmbătă, Cameron Oluyitan a spus ce l-a determinat să vină la Târgu Jiu. Acesta a vorbit despre atuurile sale și consideră că experiența acumulată în campionatele din Spania, Suedia sau Portugalia este un plus pentru el în prinvința unei acomodări rapide la Târgu Jiu. 

Cameron Ayodeji Oluyitan: „Am ales să vin la Târgu Jiu pentru că am văzut o oportunitate foarte bună pentru mine. Am vorbit cu domnul antrenor despre rolul și viitorul acestei echipe. Mi-a plăcut liga, mi-a plăcut echipa și am decis să vin. Poate fi un plus faptul că am jucat deja în Europa, în ceea ce privește adaptarea și modul de organizare al echipei. CSM Târgu Jiu este o echipă cu potențial, chiar dacă suntem o echipă tânără. Fiecare își cunoaște rolul și fiecare încearcă să se integreze în acest rol”.

Baschetbalistul american consideră că este pregătit pentru debutul în liga din România. 

Cameron Ayodeji Oluyitan: „M-am pregătit și pe perioada de vară, am venit aici într-o formă fizică destul de bună. În cele câteva zile de antrenament am învățat și câteva sistem de joc pe care le-am pus în practică, pe mai multe poziții, astfel că mă consider pregătit pentru meciul de sâmbătă”. 

Oficialii grupării gorjene au depus toate eforturile pentru legitimarea la timp a lui Cameron Oluyitan. Kresimir speră ca actele jucătorului american să ajungă la timp și să-l poată debuta pe Cameron chiar din acest weekend. 

”Totul a decurs bine până acum în ceea ce privește actele. Sperăm să primim tot ce trebuie și să-l putem folosi la meciul cu Dinamo”, a declarat antrenorul Kresimir Basic.

Comment here