Baschet

SuperCupa României se joacă la Târgu Jiu! U BT Cluj-Napoca – CSO Voluntari / Robert Bălăeț:”Am adus SuperCupa aici pentru toți iubitorii de baschet din Târgu Jiu”

Târgu Jiu, orașul lui Brâncuși, a fost ales drept orașul gazdă pentru SuperCupa României la baschet, ediția 2021. Miercuri, 22 septembrie, de la ora 18.00, Sala Sporturilor din Târgu Jiu va fi gazda unui eveniment baschetbalistic de excepție, SuperCupa României. U-Banca Transilvania Cluj-Napoca și CSO Voluntari sunt echipele care își dispută trofeul.

Noul sezon competițional din baschetul românesc va fi deschis, la Târgu Jiu, de echipa care s-a impus în sezonul trecut în Liga Națională de Baschet Masculin, campioana în exercițiu, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, și echipa care a câștigat ediția 2020-2021 a Cupei României, CSO Voluntari. Până la debutul Cupei României și a Ligii Naționale, împătimiții de baschet din România, dar în special iubitorii de baschet din Târgu Jiu, se pot bucura de o înfruntare în care se va juca cu trofeul pe masă.

Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu, este cel care a depus toate eforturile pentru ca această finală să se desfășoare în orașul lui Brâncuși, din dorința de a oferi iubitorilor de baschet din Târgu Jiu un eveniment baschetbalistic de excepție.

Robert Bălăeț, director CSM Târgu Jiu:”Am adus SuperCupa României aici pentru iubitorii baschetului din Târgu Jiu, care nu sunt foarte puțini și care sunt sigur că își doresc să vadă un asemenea eveniment sportiv. Ne interesează baschetul, suntem în acest fenomen și ne pasă de suporterii din Târgu Jiu, pasionați de acest sport, care merită să vadă un astfel de meci, cu o asemenea miză, în care două dintre cele mai bune echipe din România, joacă cu un trofeu pe masă. Nu este simplu să aduci organizarea SuperCupei României la Târgu Jiu, dar, prin ceea ce facem la CSM Târgu Jiu, la secția de baschet, am demonstrat că suntem un club serios și dezvoltam aici un proiect sportiv care contează în baschetul românesc”.

Intrarea este liberă la acest eveniment sportiv, dar accesul în sală se va face respectând condiţiile de acces la evenimentele sportive în spaţii închise.

REGULI ACCES SUPERCUPA ROMÂNIEI

Intrarea este liberă la acest eveniment sportiv, dar accesul în Sala Sporturilor din Târgu Jiu se va face respectând condiţiile de acces la evenimentele sportive în spaţii închise. Prin urmare, accesul spectatorilor la meciurile din cadrul turneului va fi gratuit, dar cu respectarea următoarelor condiţii:

-au acces în sală persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare şi care prezintă dovada vaccinării
-au acces persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore
-purtarea măştii de protecţie pe toată durata evenimentului
-persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2
-în incinta sălii trebuie menținută distanțarea fizică de 1.5m
-accesul în sală nu va fi permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât sau dificultate în respirație
-accesul în sală va avea loc cu 30 de minute înainte de începerea jocului
-minorii nu trebuie să prezinte dovada vaccinării sau a unui test.

Mass-media

Pentru accesul în sală, reprezentanții mass-media trebuie să aibă asupra lor legitimația de jurnalist. Datorită situației epidemiologice actuale și a prevederilor legale, accesul reprezentanților mass-media la meciul de SuperCupă se va face în conformitate cu măsurile în vigoare la data disputării partidei. Reprezentanții mass-media sunt obligați să se supună triajului epidemiologic și observațional, se obligă să respecte normele sanitare și de distanțare fizică și să nu părăsească zona specială desemnată acestora. Federația Română de Baschet informează că, în conformitate cu regulamentele FRB și cu prevederile contractului de cesiune a drepturilor de televiziune încheiat cu RCS&RDS, meciul din cadrul SuperCupei României, ediția 2021, va fi transmis în direct și în exclusivitate de DIGI SPORT și preluat de LOOK SPORT. În aceste condiții, organizatorii evenimentului baschetbalistic, în conformitate cu prevederile contractului de cesionare a drepturilor TV pentru meciurile de baschet, informează că, pe durata partidei transmisă în direct de DIGI SPORT nu sunt permise în sala de joc alte camere video sau de televiziune care să înregistreze imagini și să le difuzeze în direct sau ulterior.

Meciul va putea fi urmărit și în direct prin intermediul postului Digi Sport, preluat și de Look Sport.

Miercuri – 22.09.2021
SuperCupa României, masculin, Ediția 2021
U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – CSO Voluntari

Sala Sporturilor din Tg. Jiu, ora 18:00, in direct pe DIGI SPORT

Comment here