Fotbal

Și Juniorii U17 CSM Târgu Jiu vor începe meciurile din play-off. Duminică, 5 noiembrie, ora 14.00: CSM Târgu Jiu – Corvinul Hunedoara

Și Juniorii U17 CSM Târgu Jiu vor începe meciurile din play-off. Duminică, 5 noiembrie, echipa pregătită de Sorin Vintilescu va juca în prima etapă din Seria a 7-a, cu Corvinul Hunedoara. Meciul este programat pentru ora 14.00. Gorjenii încep cu gânduri mari partea a doua a sezonului. Vor să termine pe podiumul Seriei a 7-a. 

Deși părea o misiune extrem de dificilă la începutul sezonului, Juniorii U17 de la CSM Târgu Jiu au reușit să se califice în faza superioară a competiției. Gorjenii au terminat pe locul 5 în serie și s-au calificat în play-off. În faza următoare, alături de CSM Târgu Jiu s-au calificat și CSC Dumbrăvița, Corvinul Hunedoara, ACS Luceafărul Drobeta Turnu Severin, CSS Lugoj și CSC Ghiroda. Gorjenii nu se mulțumesc doar cu calificarea în această fază. Vor să termine seria pe podium. Nu va fi ușor, dar Vintilescu are încredere în echipa sa că paote obține această performanță. Primul adversar din play-off este echipa care a terminat pe locul 2 prima parte a campionatului, Corvinul Hunedoara, și care s-a impus clar la Târgu Jiu. Sorin Vintilescu speră ca elevii săi să dea acum o replică solidă echipei din Hunedoara. Misiunea va fi îngreunată și de numeroasele absențe din tabară gorjeană. Sorin Vintilescu speră ca cei care vor intra pe teren să se mobilizeze pentru a scoate un rezultat bun. 

Sorin Vintilescu, antrenor CSM Târgu Jiu U17: ”Am reușit calificarea în play-off, obiectiv ce parea o simplă himeră la începutul campionatului. Îi felicit pe băieți, dar nu o să ne oprim aici. Vreau ca la sfârșitul campionatului să fim pe podium. Duminică primim vizita Corvinului, din păcate într-un moment prost pentru noi deoarece avem 5-6 jucători cu probleme de sănătate și nu ne putem baza pe ei. Ținănd cont că în meciul trecut am pierdut fără drept de apel în fața lor, plecăm cu șansa a doua, dar nu vor avea un meci ușor cu noi. Am mare încredere în echipa mea și sper să facem un meci bun”.

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Ionuț Buță, Răzvan Manolache, Luis Pilea, Eric Tita, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Călin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea, Silviu Ilinca. Antrenor: Sorin Vintilescu.

 

Comment here