Fotbal

Juniorii E CSM Târgu Jiu, victorie cu AS Junior. Sâmbătă, 4 noiembrie vor juca, în deplasare, cu Gilortul Târgu Cărbunești

Victorie la limită, astăzi, în meciul pe care echipa de Juniori E a CSM Târgu Jiu l-a disputat în fața celor de la As Junior Târgu Jiu. Meciul a contat pentru etapa a 12-a din Campionatul Județean rezervat juniorilor E. 

Într-o nouă etapă, intermediară, echipa pregătită de Adrian Popescu a reușit să se impună, la limită, în fața ehipei similare de la AS Junior Târgu Jiu. A fost un meci cu multe goluri și faze de poartă, pe care juniorii CSM au reușit să-l câștige în cele din urmă. Adi Popescu a fost mulțumit de prestația elevilor săi în confruntarea de astăzi. 

Adrian Popescu, antrenor Juniori E CSM Târgu Jiu: ”A fost un meci greu, dar pe care am reușit să-l câștigăm. Băieții au făcut un meci bun, au mai eliminat din greșeli. Sper să ținem același ritm și în meciurile următoare. Ne vom deplasa la Târgu Cărbunești, unde sper să facem un meci la fel de bun”.

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Albert Șuvar 2g, Ionuț Stanciu 2g, Daniel Cocheci 1g, Alexandru Găman 1g, Dragoș Bunea 1g.

LOT CSM Târgu Jiu Juniori E: Gill Balint, Bogdan Catană, Ionuț Popescu, Daniel Cocheci, Albert Șuvar, Ionuț Stanciu, Alexandru Găman, Andrei Lăutaru, Patrick Ularu, Dragoș Bunea, David Dumitrescu, Mario Zăstran, Eduard Zlate, David Buzuloiu.

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI E
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 12
TÂRGU JIU, COMPLEX SPORTIV, TEREN SINTETIC
JOI, 02.11.2023, Ora 11.30
CSM TÂRGU JIU – AS JUNIOR TÂRGU JIU

Pentru următorul emci de campionat, juniorii lui Adi Popescu se vor deplasa la Târgu Cărbunești, pentru confruntarea cu Gilortul.

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI E
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 13
TÂRGU CĂRBUNEȘTI, STADION ORĂȘENESC
SÂMBĂTĂ, 04.11.2023, Ora 12.00
CS GILORTUL TÂRGU CĂRBUNEȘTI – CSM TÂRGU JIU

 

Comment here