Lupte

Secția de lupte a CSM Târgu Jiu se pregătește intens pentru primele competiții oficiale din acest an. Luptătorii lui Mădălin Gorjanu trag tare la antrenamente

Secția de lupte a CSM Târgu Jiu se pregătește intens pentru primele competiții oficiale din acest an. Peste 20 de luptători, băieți și fete, la diverse categorii de vârstă, se pregătesc sub atenta îndrumare a antrenorului Mădălin Gorjanu, coordonatorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu. ”Principalul nostru obiectiv la CSM Târgu Jiu este să atragem cât mai mulți copii către sport. Din punct de vedere al rezultatelor, sunt sigur că 2023 va fi un an cel puțin la fel de bun ca anul precedent”, ne-a declarat Mădălin Gorjanu.

Mădălin Gorjanu a început anul 2023 cu un stagiu de pregătire intens cu luptătorii CSM Târgu Jiu, băieți și fete, fie ei începători sau avansați. Toți trag din greu, cu ambiție, cu determinare, atenți la indicațiile antrenorului. Și asta pentru că se intră în linie dreaptă cu pregătirea pentru primele competiții oficiale din acest an.

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte a CSM Târgu Jiu: ”Suntem în perioada de pregătire înaintea primelor competiții oficiale. În scurt timp, la finalul lunii martie vom avea și prima competiție oficială. În acest sezon, la diferite competiții și turnee, CSM Târgu Jiu va avea reprezentanți la toate categoriile de vârstă, începând de la 8 ani până la seniori. Din punct de vedere al rezultatelor, sunt sigur că 2023 va fi un an cel puțin la fel de bun ca anul precedent”.

Antrenorul Mădălin Gorjanu continuă și programul de selecţie pentru copii, fete şi băieţi. Cum tot mai mulți copii se îndreaptă spre sala de sport și spre lupte, antrenorul gorjean este pregătit să mai înființeze încă o grupă de începători la secţia de lupte. 

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte a CSM Târgu Jiu: ”Începem un nou an competițional și mă bucur să văd din ce în ce mai mulți copii care vin către lupte. Principalul nostru obiectiv la CSM Târgu Jiu este să atragem cât mai mulți copii către sport. Chiar dacă sala începe să fie din ce în ce mai plină la antrenamente, eu sunt pregătit să mai facem încă o grupă de copii, dacă este nevoie. Vreau să anunț că ușa este deschisă pentru oricine dorește să vina la lupte. Aștept copii cu vârsta cuprinsa între 8-13 ani”.

 

 

 

Comment here