BaschetJuniori

Debut cu victorie pentru echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu la Turneul Final al Campionatului Național U14! CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București 58-48

Debut cu victorie pentru echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu la Turneul Final al Campionatului Național U14 Feminin, ediția 2022-2023, care se desfășoară la Alexandria, în perioada 1-5 martie. Miercuri, 1 martie, echipa pregătită de Laurențiu Răuț, a trecut în primul meci de CS Olimpia București, scor 58-48. Gorjencele vor să încheie campionatul în primele patru echipe din țără și au făcut un pas important spre semifinale!

La Turneul Final de la Alexandria, CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 2A, alături de CS Olimpia București, CSS Sibiu și ACS Dan Dacian București. În Grupa 1A au fost repartizate echipele: CSS Alexandria, gazda turneului, ACS Rookies Oradea, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca. 

După meciul cu Olimpia București, tinerele noastre baschetbalistele vor continua seria meciurilor de la Turneul Final pe 2 martie, cu CSS Sibiu, iar in ultimul meci din grupă, pe 3 martie, gorjencele întâlnesc o altă reprezentantă a capitalei, ACS Dan Dacian București.

Laurențiu Răuț, antrenor Grupa U14 CSM Târgu Jiu: ”Primul meci, prima victorie, un cadou frumos de 1 Martie oferit de fetele noastre. Deși nu am făcut un meci foarte bun, important este că am reușit să câștigam și să facem un pas mare către semifinale. Sper ca în meciurile ce vor urma fetele să fie mult mai concentrate și mai eficiente în faza ofensivă, dar cu toate astea, vreau să felicit fetele pentru victorie”.

CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Iulia Bâtoancă, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu, Maria Zamfirescu Rădulea, Carla Deaconu, Alexia Dană, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Gabriela Uzuru, Miruna Bălășoiu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

PROGRAM MECIURI CSM TÂRGU JIU 
TURNEUL FINAL
GRUPA 2A 
Alexandria, Sala Sporturilor
Miercuri, 1 martie 2023, Ora 12.00
CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București 58-48
Joi, 2 martie 2023, Ora 10.00
CSM Târgu Jiu – CSS Sibiu
Vineri, 3 martie 2023, Ora 10.00
CSM Târgu Jiu – ACS Dan Dacian București

Comment here