HandbalJuniori

CN J3 / Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu și-a aflat adversarele din Turneul Semifinal Speranță. Radu Costel: ”Avem o mare oportunitate de a atinge punctul maxim al campionatului, Turneul Final”

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu și-a aflat adversarele din Turneul Semifinal Speranță. Calificate în partea a doua a Campionatului Național Junioare 3, elevele lui Radu Costel au fost repartizate în Grupa 4 Speranță alături de CSM Târgu Mureș, LPS Târgu Mureș, AHC VM Zalău, CSM Satu Mare și CSS Drobeta Turnu Severin. Meciurile din grupă vor începe pe 12 martie. CSM Târgu Jiu va începe Grupa 4 Speranță din postura de lider, cu 4p și +6 la golaveraj. ”Avem o mare oportunitate de a atinge punctul maxim al campionatului, Turneul Final, însă realizarea obiectivului depinde doar de noi”, ne-a declarat antrenorul Radu Costel, imediat după ce a aflat componența grupei din Turneul Semifinal.

CSM Târgu Jiu va începe Grupa 4 Speranță cu punctele acumulate în prima fază a campionatului, în Grupa Geografică. Astfel, echipa pregătită de Radu Costel merge în faza a doua cu 4 puncte și +6 golaveraj, după două victorii în fața formației CSS Drobeta Turnu Severin, celelalte echipe venind cu câte două puncte fiecare, pentru că și-au împărțit victoriile. La Turneul Final Speranță se vor califica primele două echipe clasate din cele 4 Grupe Speranță. Antrenorul Radu Costel sună mobilizarea pentru faza a doua a campionatului și consideră că echipa sa are o mare oportunitate de a ajunge la Turneul Final Speranță. 

Radu Costel, antrenor Junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Avem o mare oportunitate de a atinge punctul maxim al campionatului, Turneul Final, însă realizarea obiectivului depinde doar de noi. Ne aflăm pe aceeași lungime de undă cu conducerea, așa că nu ne rămâne decât să dăm tot ce avem mai bun pentru accederea la Turneul Final Speranță. Primul joc, conform calendarului junioarelor 3, îl avem programat pe 12 martie, însă nu știm, deocamdată, unde și cu cine vom juca. Așteptăm calendarul și vom tura maxim motoarele. Zilele acestea avem programate antrenamente, dar și o ședință cu părinții fetelor pentru că-i vrem, în continuare, alături de echipă, într-o perioadă mult mai dificilă pentru fetele din clasa a VIII-a, care se apropie cu pași repezi de Evaluarea Națională. Va fi o muncă pe ambele planuri, așa că vom strânge rândurile și sper să parcurgem împreuna acest drum”.

Clasament Grupa 4 Speranță înainte de începerea jocurilor:

1. CSM Târgu Jiu          4p, +6g
2. CSM Târgu Mureș     2p, +8g
3. CSM Satu Mare         2p, +1 g
4. AHC VM Zalău           2p, -1 g
5. LPS Târgu Mureș      2p, -8 g
6. CSS Dr. Tr. Severin   0p, -6g

 

Comment here