HandbalJuniori

Săptămână plină pentru secția de handbal a CSM Târgu Jiu. Echipele de junioare 2 și 3, dar și juniorii 3 și 4 au programate meciuri în competițiile în care sunt angrenate. PROGRAM MECIURI

Săptămână plină pentru secția de handbal a CSM Târgu Jiu. Pe lângă cele două meciuri ale echipei de senioare, din Cupa României și din Liga Florilor, și echipele de junioare 2 și 3, dar și juniorii 3 și 4 au programate meciuri în competițiile în care sunt angrenate. Junioarele 2 CSM Târgu Jiu încheie seria meciurilor din Seria F, cu un meci pe teren propriu, cu ACS Hercules Băile Herculane, în timp ce Junioarele 3 CSM Târgu Jiu au prima etapă, tot pe teren propriu, în Grupa Speranță 4, cu AHC VM Zalău. Și băieții încep meciurile din Grupa Speranță 2. Juniorii 3 CSM Târgu Jiu se deplasează în Dobrogea, pentru duelul cu CSS Medgidia, iar cei mai mici dintre handbaliștii clubului, juniorii 4, merg la Corabia, pentru Turneul 5 din cadrul Trofeului Oltenia.

CSM Târgu Jiu Junioare 2 s-a calificat în Faza a-II-a a campionatului, în Grupele Valoare, între cele mai bune 24 de echipe din ţară

La aproape o lună distanță de la precedenta partidă disputată pe teren propriu, handbalistele pregătite de Andrei Enache revin în Sala Sporturilor pentru meciul din ultima etapă a Seriei F. CSM Târgu Jiu, liderul seriei va juca cu ocupanta locului 4, ACS Hercules Băile Herculane. Chiar dacă rezultatul acestei partide nu mai contează foarte mult în configurația finală a clasamentului, pentru că junioarele 2 sunt deja calificate în Grupele Valoare, gorjencele vor victoria pentru a termina seria pe primul loc. Pentru echipa lui Andrei Enache este o bună oportunitate de a-și regla jocul pentru meciurile importante din faza superioară a campionatului.

Andrei Enache, antrenor Junioare 2 CSM Târgu Jiu: ”Meciul împotriva echipei din Herculane este ultimul din grupă și-l vom trata foarte serios, chiar dacă nu contează atât de mult pentru economia finala a clasamentului. Echipa este în creștere, iar obiectivul nostru este să atingem o formă foarte bună la începerea grupelor principale, pentru că acolo ne așteaptă meciuri foarte grele”.

CSM Târgu Jiu Junioare 2: Dumitru Daria, Vanesa Podăriţa – Raluca Chiriac, Rebeca Rasoveanu, Beatrice Popescu, Ancuţa Minodora, Alesia Cismaşu, Sonia Motoc, Cristina Chirea, Alina Burlan, Cleopatra Pîslaru, Alexandra Vieru, Alexandra Popescu, Ştefania Buşe, Diana Rogoveanu, Elena Țoțan. Antrenor: Andrei Enache.

Campionatul Național Junioare 2
Seria F / Etapa 10
Sala Sporturilor din Târgu Jiu
Sâmbătă, 11 martie, Ora 13.30
CSM Târgu Jiu – ACS Hercules Băile Herculane

Junioarele 3 încep meciurile din Grupa Speranță 4

La finalul acestei săptămâni începe partea a doua a Campionatului Național Junioare 3, elevele lui Radu Costel au fost repartizate în Grupa 4 Speranță alături de CSM Târgu Mureș, LPS Târgu Mureș, AHC VM Zalău, CSM Satu Mare și CSS Drobeta Turnu Severin. Meciurile din grupă vor începe pe 12 martie. CSM Târgu Jiu va începe Grupa 4 Speranță din postura de lider, cu 4p și +6 la golaveraj. Drumul gorjencelor câtre Turneul Final Speranță începe la Târgu Jiu, cu o partidă împotriva echipei AHC Zalău. Chiar dacă gruparea din Zalău este o necunoscută pentru echipa noastră, cele două echipe nu s-au mai întâlnit la acest nivel, elevele lui Radu Costel vor să înceapă cu dreptul faza a doua a campionatului.

Radu Costel, antrenor Junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Duminică începem jocurile din Grupa 4 Speranță, pe terenul propriu, în compania echipei AHC VM Zalău. Nu cunoaștem adversarul dar, din punctul meu de vedere, vom încerca să câștigăm. Vom juca toate meciurile cu gândul la victorie, indiferent de combatantă. Nu știm decât rezultatele echipelor din grupele geografice și cam atât. Încercăm să debutăm în Speranță cu victorie. Sunt conștient că va fi mai greu decât în jocurile de până acum, iar pentru asta trebuie să eliminăm greșelile individuale și să punctăm mai exact la capitolul finalizare. Am 18 fete la dispoziție dintre care, după antrenamente, voi alege pe cele 16 cu care voi aborda duelul cu AHC VM Zalău”.

CSM Târgu Jiu Junioare 3: Ștefania Bîlteanu, Ștefania Bușe, Andrada Văduva, Cleopatra Pîslaru, Andreea Mindoiu, Dana Țoțan, Alexandra Popescu, Beatrice Popescu, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Raisa Pagnejer, Ștefania Ciobanu, Maria Cîrciumariu, Ștefania Chimerel, Ana Bîrlete, Teodora Rușeț. Antrenor: Radu Costel.

Clasament Grupa 4 Speranță înainte de începerea jocurilor:

1. CSM Târgu Jiu          4p, +6g
2. CSM Târgu Mureș     2p, +8g
3. CSM Satu Mare         2p, +1 g
4. AHC VM Zalău           2p, -1 g
5. LPS Târgu Mureș      2p, -8 g
6. CSS Dr. Tr. Severin   0p, -6g

Campionatul Național Junioare 3
Grupa Speranță 4 / Etapa 1
Sala Sporturilor din Târgu Jiu
Duminică, 12 martie, Ora 11.00
CSM Târgu Jiu – AHC VM Zalău

Și Juniorii 3 începe meciurile din Grupa Speranță 2

Calificați în partea a doua a Campionatului Național Juniori 3, băieții lui Vali Popescu au fost repartizați în Grupa 2 Speranță alături de CSS Medgidia, CSS Steaua București, CSS Drobeta Turnu Severin, CS Concordia Chiajna, CSS Călărași. Meciurile din grupă vor începe pe 11 martie. CSM Târgu Jiu va începe Grupa 2 Speranță pe locul 3, cu 2p și +3 la golaveraj. În primul meci din grupă, CSM Târgu Jiu va juca, în deplasare, cu liderul seriei, CSM Medgidia. Partida este programată pentru 11 martie.

Vali Popescu, antrenor Juniori 3 CSM Târgu Jiu: ”Sâmbătă întâlnim o echipă pe care nu o cunoaștem. Este pentru prima dată când vom juca cu ei și nu știm nivelul la care sunt cei din Medgidia. Eu sper ca băieții noștri să joace ce am învățat noi până la momentul acesta, ce am făcut la antrenamente. Eu le transmit băieților mei să joace fără teamă și cu siguranță rezultatele vor fi pozitive”.

CSM Târgu Jiu Juniori 3: Honcioiu David, Mornea Andrei, Penescu Yanis, Stancu Mario, Anuțoiu Andrei, Hortopan Luca, Mezdrea Vlad, Bruciu Rareș, Anghel Alexandru, Stănoiu Ștefan, Popară David, Popescu Cătălin, Călinoiu Vlad, Ciobanu Mihnea,Guran Robert, Bîrlete David. Antrenor: Vali Popescu.

Clasament Grupa 2 Speranță înainte de începerea jocurilor:

1. CSS Medgidia                       4p, +8g
2. CSS Steaua București         2p, +6g
3. CSM Târgu Jiu                      2p, +3g
4. CSS Drobeta Tr. Severin      2p,  -3g
5. CS Concordia Chiajna          2p,  -6g
6. CSS Călărași                         0p,  -8g

HANDBAL MASCULIN
Campionatul Național Juniori 3
Grupa Speranță 2 / Etapa 1
Sala Sporturilor ”Iftimie Ilisei” din Medgidia
Sâmbătă, 11 martie, Ora 11.00
CSS Medgidia – CSM Târgu Jiu 

Juniorii 4, la ultimul turneu din cadrul Trofeului ”Oltenia”

În ultimul turneul al juniorilor 4, la Corabia, se vor confrunta echipele CSM Târgu Jiu, LPS Târgu Jiu, CSS Craiova, ACS Danubius Corabia, CSS Drobeta Turnu Severin și CS Viitorul Pitești. Echipa de handbal masculin juniori 4 a CSM Târgu Jiu va juca două partide în acest turneu, cu CS Viitorul H2O Pitești și CSS Craiova.

Vali Popescu, antrenor Juniori 3 CSM Târgu Jiu: ”Un turneu foarte bun pentru cei mici care se apropie de final. Duminică jucăm ultimele două meciuri de la acest turneu, un turneu care s-a dovedit a fi foarte benefic pentru copii, pentru că se vede un progres de la meci la meci, dar cel mai important este că acești copii au căpătat mai multă încredere și curaj”.

CSM Târgu Jiu Juniori 4: Bîrlete David, Guran Robert, Ciobanu Mihnea, Călinoiu Vlad, Popescu Catalin, Popară David, Stănoiu Ștefan, Ștefurac Bogdan, Ularu Mihai, Bordușanu Mihai, Beuran Darius. Antrenor: Vali Popescu.

TROFEUL OLTENIA  – EDIȚIA  8 JUNIORI 4
TURNEUL 5
Corabia, Sala Sporturilor
Duminică, 12 martie 2023
Ora 12.10 CSM Târgu Jiu – CS Viitorul H2O Pitești
Ora 15.40 CSM Târgu Jiu – CSS Craiova

Comment here