Handbal

Cupa României, Sferturi de Finală – Joi, 9 martie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – Dacia Mioveni. Liviu Andrieș: ”Vrem în Final 4. Sper ca fanii să fie alături de noi și să câștigăm acest joc”

CSM Târgu Jiu este la un meci distanță de Final 4-ul Cupei României, ceea ce pentru o formație nou promovată ar reprezenta o performanță cu adevărat excepțională. Gorjencele trebuie să treacă de Dacia Mioveni. ”Nu va fi ușor cu echipa din Mioveni”, avertizează antrenorul Liviu Andrieș, care se așteaptă la un meci destul de greu în sferturile de finală ale Cupei României. ”Atuul nostru este că jucăm în fața propriilor suporteri și de fiecare dată am făcut meciuri foarte bune acasă și ne-am vândut destul de scump pielea. Sper ca fanii să fie alături de noi și să câștigăm acest joc”, a declarat Liviu Andrieș. Antrenorul gorjean mizează însă pe avantajul terenului propriu și pe sprijinul fanilor gorjeni.

CSM Târgu Jiu vs. Dacia Mioveni se joacă joi, 9 martie, de la ora 18.00. 

Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Este un meci de o importanță aparte, pentru că dacă reușim să-l câștigăm ne vom califica în Final 4-ul Cupei României. Ar fi o premieră pentru echipa noastră. Trebuie să fim foarte atenți, foarte motivați și să ne propunem să câștigăm acest joc. Echipa din Mioveni a schimbat din nou antrenorul, e clar că vine cu alt entuziasm, cu altă determinare. Avem un ascedent moral prin cele două victorii obținute împotriva lor, dar asta nu le va împiedica să vină foarte motivate aici. Și pentru ele, a participa la Final 4-ul Cupei României ar fi o performanță deosebită. Primul joc este mai important, ținând cont ce înseamnă acest meci, dar și partida de la Slatina, de duminică, are importanță ei în clasamentul din Liga Florilor. Trebuie să ne canalizăm toate eforturile și atenția pentru acest prim joc. Atuul nostru este că jucăm în fața propriilor suporteri și de fiecare dată am făcut meciuri foarte bune acasă și ne-am vândut destul de scump pielea. Sper ca fanii să fie alături de noi și să câștigăm acest joc”.

Din păcate, Liviu Andrieș nu se poate baza la acest meci pe una dintre cele mai bune jucătoare din lot, Angela Pușcaș. Gorjeanca a ratat meciurile naționalei României de săptămâna trecută din cauza unei accidentări suferită la încălzire. Angela ar fi călcat pe o minge trimisă înapoi în teren chiar dinspre banca tehnică a României. Pușcaș va rata duelurile din această săptămână cu Dacia Mioveni și Slatina. 

Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Din păcate pentru ea, a suferit o accidentare stupidă, o entorsă destul de grea, care a făcut-o să nu participe la aceste două jocuri amicale. Era o premieră pentru noi și pentru ea, am pierdut-o, dar sunt convins că fetele se vor motiva și vor face un meci bun, pentru că am învățăt iubitorii de handbal din Târgu Jiu cu jocuri bune și sunt convins că fetele vor trece peste accidentarea unui om de bază”.

 

CUPA ROMÂNIEI RÂURENI
SEZON 2022-2023
SFERTURI DE FINALĂ

CSM TÂRGU JIU vs. CS DACIA MIOVENI

JOI 9 MARTIE 2023, ORA 18.00
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU
PREȚ BILET 15 LEI
POSESORII DE ABONAMENTE AU ACCES LIBER

Comment here