Handbal

Sâmbătă, alături de CSM! Împreună pentru o nouă victorie! Liga Florilor, Etapa 9 – 4 noiembrie, ora 17.30: CSM Târgu Jiu vs Rapid București

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru cel mai tare duel de până acum din actuala stagiune din Liga Florilor. La Târgu Jiu vine Rapid București, fosta campioană a României în urmă cu două sezoane și una dintre reprezentantele României în Liga Campionilor. Partida contează pentru etapa a 9-a din Liga Florilor și va începe la ora 17.30. Pro Arena va transmite în direct partida de la Târgu Jiu. ”Ne așteaptă un meci greu, dar și noi suntem în creștere. Sunt convins că fetele vor arăta determinare și dorință, iar fanii vor pleca mulțumiți de la sală”, a declarat Liviu Andrieș, care face un apel către suporterii echipei să vină la meci și să susțină echipa.

Handbalul spectacol revine la finalul acestei săptămâni în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. CSM Târgu Jiu vs. Rapid București se anunță un meci extrem de interesant. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache este în creștere de la meci la meci. Gorjencele ocupă în acest moment locul 10 în Liga Florilor, cu 9 puncte, în timp ce gruparea din Giulești are 15 puncte și este pe locul 5. Se anunță un meci greu, dar handbalistele lui Liviu Andrieș au demonstrat că în astfel de partide se pot mobiliza exemplar. Pe asta mizează și antrenorul Liviu Andrieș, dar și pe sprijinul suporterilor gorjeni.

Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Întâlnim o echipă puternică a Ligii Florilor, care a început să evolueze din ce în ce mai bine. Ne așteaptă un meci greu, dar și noi suntem în creștere. Când jucăm cu un adversar redutabil, ne ridicăm la nivelul lor și sperăm să facem o partidă bună. Sunt convins că fetele vor arăta determinare și dorință, iar fanii vor pleca mulțumiți de la sală”.

Și Elena Marica Bercu face un apel către fanii echipei să vină la meci și să susțină echipa. Tânăra handbalistă spune că lucrurile stau bine acum la echipă, iar fetele sunt gata de puternicul duel cu Rapid.

Elena Marica Bercu, CSM Târgu Jiu: ”Pentru a învinge trebuie să facem cât mai puține greșeli, să avem ambiție și încredere în noi. Muncim în fiecare zi ca să devenim o echipă din ce în ce mai bună. Am strâns rândurile și am început să legăm relațiile de joc. Fanii contează foarte mult și ne bucurăm că îi avem alături”.

LIGA FLORILOR MOL
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 9
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
SÂMBĂTĂ, 4 NOIEMBRIE 2023, ORA 17.30
LIVE PE PROARENA
CSM TÂRGU JIU – RAPID BUCUREȘTI

 

Comment here