Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 6. Duminică, toată lumea la sală! Ora 18.00: CSM Târgu Jiu – Rapid București

Duminică, 5 noiembrie, Sala Sporturilor găzduiește o nouă partidă din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. CSM Târgu Jiu se va confrunta cu Rapid București, într-un meci care contează pentru etapa a 7-a din Conferința A. Partida va începe la ora 18.00. Baschetbaliștii gorjeni promit că vor da totul pentru victorie și își cheamă suporterii la sală. ”Vom lupta și vom face tot ce ține de noi ca să câștigăm acest meci”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei cu Rapid, antrenorul Kresimir Basic. 

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru o nouă confruntare dificilă în Liga Națională. După ce a evoluat etapa trecută pe terenul campioanei, U BT Cluj Napoca, CSM Târgu Jiu revine pe parchetul din Sala Sporturilor, pentru duelul cu Rapid București. Baschetbaliștii grupării gorjene vor avea de înfruntat un adversar cu ambiții mari și în acest sezon. Rapid, una dintre echipele puternice din ediția precedentă de campionat, se anunță și în acest sezon una dintre formațiile pretendente la primele locuri în LNBM. Oaspeții au început bine și actualul sezon, cu un bilanț de patru victorii și o înfrângere. CSM Târgu Jiu are două victorii în actuala stagiune. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic sunt hotărâți să le facă viața grea giuleștenilor. Au tras tare la antrenamente și vor să câștige în fața Rapidului. Nu va fi ușor, dar cu ajuntorul fanilor, băieții lui Basic sunt gata să dea totul pe parchet pentru a răpune Rapidul. 

Kresimir Basic, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Toate meciurile sunt dificile și trebuie să dăm tot ce avem mai bun de fiecare dată. Scopul nostru este să ne îmbunătățim jocul cu fiecare zi ce trece. Vom lupta și vom face tot ce ține de noi ca să câștigăm acest meci, deși întâlnim o echipă cu experiență mare și o bancă pe măsură”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA95
EDIȚIA 2023-2024
CONFERINȚA A
ETAPA 6
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
DUMINICĂ, 5 NOIEMBRIE 2023, ORA 18.00
LIVE PE FRBTV
CSM TÂRGU JIU – RAPID BUCUREȘTI

Comment here