Handbal

CN Junioare 3, Seria H, Etapa 6. Derby-ul orașului Târgu Jiu la handbal junioare 3. Sâmbătă, 4 noiembrie, ora 10.00: CSM Târgu Jiu – LPS Târgu Jiu

Sala Sporturilor din Târgu Jiu găzduiește sâmbătă dimineața derby-ul orașului Târgu Jiu la handbal junioare 3. Etapa a 6-a din Seria H a Campionatului Național programează partida dintre CSM Târgu Jiu și LPS Târgu Jiu. Meciul va începe la ora 10.00. ”Îmi doresc ca fetele să facă un joc foarte bun, să lupte, să elimine greșelile și să joace cu mai multă încredere”, a declarat antrenoarea Paula Pagnejer Martinescu, care a prefațat partida de sâmbătă, 4 noiembrie.

După o pauză de două săptămâni de la precedentul meci de campionat, handbalistele junioare de la CSM Târgu Jiu revin pe parchet pentru o nouă confruntare. Se vor duela cu junioarele de la LPS, cealaltă reprezentantă a orașului Târgu Jiu în Seria H. Echipa pregătită de Paula Martinescu este pe locul 4, cu 6 puncte acumulate, în timp ce LPS este pe locul 7, cu 2 puncte în clasament. Handbalistele CSM Târgu Jiu sunt hotărâte să obțină victoria pentru a rămâne în lupta pentru un loc pe podiumul seriei. 

Paula Pagnejer-Martinescu, antrenoare Junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Îmi doresc ca fetele să facă un joc foarte bun, să lupte, să elimine greșelile și să joace cu mai multă încredere, pentru că doar așa își vor îndeplini visul pe care și l-au propus”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Ana Bîrlete, Andrada Văduva, Cleopatra Pîslaru, Raisa Pagnejer, Ștefania Chimerel, Alexia Vîrțan, Antonia Vîrțan, Diana Ștefu, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Anastasia Găvănescu, Adelina Dugaia, Alexia Cioi, Ștefania Ciobanu, Teodora Rușeț. Antrenor: Paula Pagnejer Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA H, ETAPA 6
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
SÂMBĂTĂ, 4 NOIEMBRIE 2023, ORA 10.00
CSM TÂRGU JIU – LPS TÂRGU JIU

Comment here