HandbalJuniori

Sâmbătă, 19 noiembrie, ora 15.00 / Se reia campionatul și la Junioare 2. CSM Târgu Jiu, liderul Seriei F, meci în deplasare cu ACS Hercules Băile Herculane

La finalul acestei săptămâni reiau meciurile oficiale și junioarele 2 de la CSM Târgu Jiu. Sâmbătă, 19 noiembrie, echipa pregătită de Andrei Enache, liderul Seriei F, se deplasează la Băile Herculane, pentru duelul cu ACS Hercules Băile Herculane. Meciul, care începe la ora 15.00, contează pentru etapa a-5-a din Campionatul Național Junioare 2. 

Elevele lui Andrei Enache au patru victorii din tot atâtea meciuri și domină autoritar Seria F la nivel de junioare 2. Cu punctaj maxim, cu cel mai bun atac în acest moment, dar și cea mai bună apărare din serie, gruparea gorjeană se deplasează la Băile Herculane cu gândul de a câștiga partida, pentru a încheia cu victorii pe linie turul de campionat și pentru a-și consolida poziția de lider în clasement. Andrei Enache nu se poata baza însă la acest meci pe tot lotul. Lipsesc, din motive medicale, două jucătoare. Dar și în aceste condiții, CSM Târgu Jiu pornește ca favorită în confruntarea de la Băile Herculane.

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 2: ”Așteptăm cu nerăbdare reluarea campionatului, după această pauză și suntem încrezători în toată munca pe care am depus-o în această perioadă. Din pacate, la Herculane nu vom putea conta pe Ancuța Minodora și Alexandra Popescu, care au ușoare accidentări, dar ele cu siguranță vor reveni în angrenajul echipei de etapa următoare”.

CSM Târgu Jiu: Dumitru Daria, Vanesa Podăriţa – Raluca Chiriac, Rebeca Rasoveanu, Beatrice Popescu, Alesia Cismaşu, Sonia Motoc, Cristina Chirea, Alina Burlan, Alexandra Vieru, Elena Buşe, Diana Rogoveanu. Antrenor: Andrei Enache. 

JUNIOARE 2
Campionatul Naţional Junioare 2
Seria F, Etapa 5
Băile Herculane, Sala Alexandru Duicu
Sâmbătă, 19.11.2022, Ora 15.00
ACS Hercules Băile Herculane – CSM Târgu Jiu

Comment here