BaschetJuniori

CSM Târgu Jiu U14 Feminin, turneu la Arad(19-20 noiembrie). Program meciuri Turneu 2, Grupa B. Laurențiu Răuț: ”Mergem la Arad cu gândul de a câștiga acest turneu”

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Laurențiu Răuț, se va deplasa la Arad, pentru meciurile din cadrul Turneului 2 din Grupa B. Din această grupă mai fac parte ACS Rookies Oradea, CN Mihai Eminescu Oradea și AS BC Valbon Arad. Turneul se va desfășura pe 19 și 20 noiembrie. 

După turneul de la Sântandrei, județul Bihor, elevele lui Laurențiu Răuț merg din nou în vestul țării, de această dată la Arad, pentru meciurile din cel de-al doilea turneu, din faza a doua a campionatului U14. În cadrul primului turneu, fetele lui Laurențiu Răuț au înregistrat două victorii și o înfrângere. Gorjencele sunt pe locul 2 în Grupa B și vor la Turneul Semifinal. Laurențiu Răuț vrea mai multă determinare din parte elevelor sale și o schimbare de atitudine față de turneul precedent, pentru a putea câștiga întrecerea de la Arad și pentru a lua o opțiune serioasă la calificare în următoarea fază a competiției.

”Vom avea parte de un nou turneu foarte important pentru noi. Îmi doresc foarte mult să văd o schimbare de atitudine din partea fetelor și bineînțeles să încercăm să câștigăm acest turneu”, a declarat Laurențiu Răuț, antrenor echipa U14 baschet feminin CSM Târgu Jiu.

Vă reamintim că în Faza 2 se vor disputa patru turnee, două în noiembrie şi două în decembrie, iar primele 3 clasate în grupă vor merge la Turneul Semifinal. 

Grupa U14 Feminin CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Alexia Dană, Iulia Batoancă, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Carla Deaconu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

Program meciuri CSM Târgu Jiu:

Campionatul Național U14 Feminin
Grupa B / Turneul 2
Arad, Sala LPS

Sâmbătă, 19.11.2022, Ora 10.00  CSM Târgu Jiu – ACS Rookies Oradea
Sâmbătă, 19.11.2022, Ora 19.00  CSM Târgu Jiu – AS BC Valbon Arad
Duminică, 20.11.2022, Ora 10.00 CSM Târgu Jiu – CN Mihai Eminescu Oradea

Celelalte meciuri din Grupa B în Turneul 2 de la Arad:

Sâmbătă, 19.11.2022
Ora 12.00  CN Mihai Eminescu Oradea – AS BC Valbon Arad
Ora 17.00  ACS Rookies Oradea – CN Mihai Eminescu Oradea
Duminică, 20.11.2022
Ora 12.00  AS BC Valbon Arad – ACS Rookies Oradea

Comment here